I dag er der 
8
8
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
AS3 Work&Care

AS3 Work&Care

|
Vestjylland
|
Indrykket 05-03-2018

PSYKOLOG - Beskæftigelse, Udredning, Samtaler

Som samarbejdspartner til Jobcentre og pensionsområdet i Danmark har vi i AS3 Work&Care specialiseret os i helhedsorienterede og tværfaglige forløb for sygemeldte og ledige med psykiske eller fysiske problemstillinger.

 

Vi søger en psykolog til vores center i Holstebro, hvor vi arbejder effektivt med flere målgrupper heriblandt sygedagpengemodtagere og borgere i jobafklarings- eller ressourceforløb. Din primære arbejdsplads bliver på Work&Care centeret, dog med en arbejdsdag i Nykøbing Mors, hvorfor det kræves, at du er geografisk fleksibel.

 

Dertil er det som psykolog hos os, afgørende, at du brænder for beskæftigelsesområdet og trives med en afvekslende hverdag.

 

ANSVAR OG OPGAVER

Du vil arbejde for målsætningen om at opkvalificere og udvikle funktionsevnen hos den enkelte, så der kan etableres tilknytning til arbejdsmarkedet i form af ordinært job, fleksjob, praktik, uddannelse eller anden arbejdsmarkeds rettet indsats.

 

Din dagligdag vil primært bestå af:

 

 • For-samtaler, screening og udredning
 • Udarbejdelse af konkrete indsatsplaner, herunder beskrivelse af evt. skånehensyn og status ift. beskæftigelse
 • Ugentlige individuelle psykologiske samtaler
 • Gruppe- og holdundervisning
 • Tæt samarbejde med jobcentre og kollegaer

 

 

HVAD TILBYDER VI?

 

 • Introduktion og uddannelse: Deltagelse i intern certificering i vores koncepter på AS3 Academy samt i AS3s EMCC-akkrediterede Transition Coach Foundation-uddannelse.
 • Tilbud om supervision: Evt. mhp. opnåelse af autorisation.
 • Tværfagligt samarbejde: Du bliver en del af et kompetent team af bl.a. psykologer, læger, jobrådgivere og fysioterapeuter, som alle har fokus på at få kompetencerne til at spille bedst muligt sammen, til fordel for kandidaten.
 • Et godt arbejdsmiljø: Vi arbejder aktivt med vores arbejdsmiljø-politik og har Arbejdstilsynets grønne smiley. Du tilbydes et job i et miljø kendetegnet ved ansvarlighed, respekt og loyalitet.

 

 

KOMPETENCER

Du er uddannet cand.psych. og vi forestiller os, at du har tilegnet dig:

 

 • 1-2 års klinisk erfaring
 • Erfaring fra beskæftigelsesområdet
 • Viden om differentialdiagnostik
 • Erfaring med udarbejdelse af journalnotater samt skriftlige tilbagemeldinger og statusattester til sundhedsfaglige faggrupper
 • Erfaring med eller interesse for arbejdspsykologi
 • Kompetencer inden for screening, tests, udredning og behandling af personer med psykiske lidelser (og evt. kroniske smerter/funktionelle lidelser)

 

 

Desuden ønsker du at varetage gruppeundervisning i emner som eksempelvis psykoedukation, mindfulness og mestringsstrategier. Vi arbejder ud fra kognitiv adfærdsterapi og/eller ACT og mindfulness.

Som person er du robust, empatisk og har et positivt mindset. Du arbejder selvstændigt, men er ligeledes opsøgende og nysgerrig samt har stærke samarbejdsevner på tværs af faggrupper. Du har en forretningsorienteret tilgang og evner at have mange bolde i luften i en til tider kompleks hverdag.

 

ANSØGNING OG YDERLIGERE INFORMATION

Klik på Søg jobbet herunder og upload dit CV sammen med en kort, motiveret ansøgning.

 

Ansøgningsfrist: Snarest muligt. Vi indkalder til samtaler løbende og lukker stillingen ned, når vi har et tilfredsstillende ansøgerfelt

 

Ansættelse: Snarest muligt

 

Stillingstype: Fastansættelse, fuldtid

Lokation: AS3 Work&Care center i Holstebro, dertil kan komme arbejdsdage rundt i regionen

 

Kontakt: Recruitment Manager Morten Bonné tlf. 30 85 23 85

 

AS3 Work&Care er specialiseret i helhedsorienterede og tværfaglige forløb for sygemeldte og ledige med psykiske og fysiske problemstillinger. Indsatsen er individuelt tilrettelagt og arbejdsmarkedsrettet med tilknytning af et bredt fagteam. AS3 Work&Care er en del af AS3, som er en professionel rådgivningsvirksomhed, der siden 1989 har støttet mennesker gennem forandringer i joblivet. Læs mere på www.as3.dk/karriere

Kontakt

AS3 Work&Care

Praktisk information
Oprettet:
05-03-2018
Udløber:
04-04-2018
Kviknummer:
LJA-57230598
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed
Lignende job
Odense Universitetshospital, Arbejds- og Miljømedicinsk Klinik
Odense, Fyn
Frist:
25-03-2019