I dag er der 
18
18
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Rødovre Kommune - PPR

Rødovre Kommune - PPR

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 15-01-2020

PPR psykolog til supervisionsopgaver og arbejdet med unge i udsatte positioner

Om jobbet

Psykologgruppen på Pædagogisk Udviklingscenter (PUC) søger ny kollega 30 timer om ugen.

Du skal primært arbejde med unge i udsatte positioner i 8., 9. og 10. klasse på Rødovre Kommunes Ungecenter, og oftest er det de voksnes etablering og håndtering af læringskonteksten, der er fokus. Derudover er der tilknyttet et enkelt dagtilbud og forskellige supervisionsopgaver i relation til ledelser, lærere og pædagoger samt opgaver af mere undersøgende og udredende karakter til stillingen.

I Rødovre Kommune er vi optaget af at udvikle Læringsfælleskaber for alle kommunens børn og unge, og her vil du desuden på forskellig vis indgå i tværfaglige samarbejder.

Du bliver en del af den samlede psykologgruppe med ti psykologer og en pædagogisk-psykologisk konsulent. Vi mødes en gang om ugen ved psykologmøder og makkermøder, og vi prioriterer højt at reflektere med hinanden, sparre med hinanden og videndele med henblik på udvikling af vores praksis.

Du får base på PUC med en udgående funktion, hvorfra du både selvstændigt og sammen med dine kolleger løser opgaverne i tæt samarbejde med ledelser, lærere og pædagoger på skole- og dagområde.

Din profil

Du er uddannet psykolog, og er lige som os optaget af at bidrage til at udvikle og understøtte børn og unges læring, trivsel og udvikling ved at deltage i udviklende fællesskaber.

Det er desuden væsentligt for at kunne lykkes i jobbet:

  • at du trives med dagligt at indgå i, (re)etablere og vedligeholde mange og skiftende samarbejdsrelationer

  • at du har blik for selvstændigt at organisere og prioritere i dine arbejdsopgaver

  • at du foretrækker at indgå i dine samarbejdsrelationer som en ligeværdig teamspiller

  • at du i et læringsøjemed ser værdien i at være nysgerrig, lytte til og reflektere både over egen og andres faglige praksis.

 

Derfor skal du vælge os

PUC er en inspirerende arbejdsplads med et dynamisk og innovativt samarbejdsmiljø og en kultur præget af åbenhed og nysgerrighed. I det daglige beriger og inspirerer vi hinanden både tværfagligt og monofagligt. Vores omgangstone er præget af gensidig respekt og seriøsitet, med plads til humor og socialt fællesskab. Vi er stolte over at have fokus på udvikling af tværprofessionelle praksisfælleskaber, og vi stræber altid efter et højt fagligt niveau i vores opgaveløsning

Lige nu samarbejder vi tæt med Dagtilbudsafdelingen om implementering af Den styrkede pædagogiske læreplan, og med Skoleafdelingen om implementering af Læringsfællesskaber for alle, som for os bl.a. handler om at justere i det fælleskommunale børnesyn, styrke chanceligheden for kommunens børn og unge og etablere og understøtte udviklende lege- og læringsfællesskaber i tæt samarbejde med forældre, skole- og dagtilbudsledelser, pædagoger, lærere og øvrige fagpersoner omkring kommunens børn og unge.

Aktuelt er den samlede psykologgruppe undervejs i et treårigt forløb på specialistuddannelsen i pædagogisk psykologi, hvor vi blandt meget andet arbejder med konkrete aktionslæringsforløb på kommunens skoler og dagtilbud.

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation. Arbejdstiden er fordelt på 41 uger i løbet af skoleåret.

Hvis du vil vide mere

Se mere på www.rk.dk eller på PUCs hjemmeside. Du er også velkommen til at kontakte psykologfaglig leder Martin Louv 30 76 77 34 eller leder af PUC Anne-Marie Rødtnes 36 37 77 01.

Arbejdssted: Pædagogisk Udviklingscenter, Tæbyvej 9 11.

Ansøgning

I din ansøgning beder vi dig lægge vægt på, hvad der motiverer dig i forhold til de beskrevne opgaver og til at søge stillingen, samt beskrive konkrete kompetencer og erfaringer der medvirker til, at du vil kunne varetage opgaverne.

Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest 2. februar 2020. Klik på knappen Ansøg online/Søg jobbet for at sende din ansøgning.

Ansættelsessamtaler: 24. februar 2020.

Om os

På PUC er vores kerneopgave at understøtte læring, trivsel og udvikling for kommunens børn og unge. Vi arbejder med afsæt i det systemiske grundlag.

Vi er 45 ansatte fordelt på ergoterapeuter, fysioterapeuter, tale-hørekonsulenter, psykologer, en pædagogisk-psykologisk konsulent, proces/udviklingskonsulenter, administration og ledelse.

Rødovre Kommune ser mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset køn, alder, race, religion eller etnisk baggrund til at søge job hos os. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivselsordning med kaffe og the, samt en sundhedsordning med bl.a. fysioterapi, helbredstjek og massage.


Kontakt

Rødovre Kommune - PPR

Tæbyvej 9
2610
Rødovre
Praktisk information
Oprettet:
15-01-2020
Udløber:
02-02-2020
Kviknummer:
LJA-78909578
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed
Lignende job
Tricas Psykologerne
Odense, Fyn
Frist:
23-02-2020
Lemvig Kommune - Børne- og Familiecentret
Lemvig, Vestjylland
Frist:
20-02-2020