I dag er der 
13
13
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Hvidovre Kommune - Poppelgården Familiecenter

Hvidovre Kommune - Poppelgården Familiecenter

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 26-05-2021

Poppelgården Familiecenter søger 2 familiepsykologer/familiebehandlere

 Poppelgården Familiecenter er en del af Hvidovre kommunes tilbud til børn og familier. Aktuelt er vi 32 ansatte fordelt på 5 teams. De 2 stillinger er i henholdsvis Intensivteamet samt Par og skilsmisseteamet.

Som familiebehandler på Poppelgården Familiecenter bliver du del af et velfungerende og ambitiøst tværfagligt team og skal varetage både selvstændige og fælles familieforløb.

I arbejdet indgår blandt andet følgende faglige discipliner; familiesamtaler, forældresamtaler, børnesamtaler, familieaktiviteter, videobaserede interventioner samt involvering af familiens netværk inspireret af AMBIT. De enkelte forløb skræddersys og tilrettelægges i samarbejde med familien med udgangspunkt i struktureret dialog og feedback gennem Feedback Informed Treatment (FIT)

Poppelgården Familiecenter er kendetegnet ved et godt fagligt og socialt fællesskab, og vi arbejder hele tiden med løbende opkvalificering og efteruddannelse både i huset som helhed, i de enkelte teams og på individ niveau.

Vi arbejder ud fra en systemisk og mentaliseringsbaseret referenceramme. Vi er desuden inspirerede af kognitive arbejdsmåder blandt andet i vores traumefokusrede indsatser samt Emotions Fokuseret Terapi i vores parterapi.

Intensivteamet arbejder med målgruppen 0-18 år i sager med høj kompleksitet. Teamet er optaget af på fleksible måder at etablere en god samarbejdsalliance med familier og inddrager i høj grad barnet og familiens netværk i sagshåndteringen. Mange samtaler foregår derfor i familiens hjem eller i barnets andre livskontekster eksempelvis skole/dagtilbud. Teamet er ligeledes interesseret i gruppeforløb og i at bringe familier sammen i flerfamilieinterventioner.

Par- og skilsmisseteamet arbejder med målgruppen 0-18 år. Der er opgaver med skilte forældre i konflikt, hvor børnene kommer i klemme, opgaver med at forebygge skilsmisser i form af parterapi og endelig er der almindelige familiebehandlingsopgaver. Teamet afvikler årligt 2-3 undervisningsforløb for skilte forældre i samarbejde/forståelse af børnenes reaktioner (SES-kurser), du må derfor gerne have lyst til undervisningsopgaver.

Både Intensivteamet samt Par og skilsmisseteamet arbejder løbende på at integrere faglig assesment af børn og forældre i behandlingsarbejdet. Det er derfor et ekstra plus, hvis man har erfaring med assesment/undersøgelsesarbejde og er nysgerrig på at anvende denne viden også i behandlingsarbejdet.

Er du psykolog med interesse for - og erfaring med undersøgelsesarbejde, er det ligeledes muligt at blive en del den gruppe på Poppelgården, der udfører psykologiske undersøgelser. Undersøgelsesgruppen laver bl.a. børnepsykologiske undersøgelser, forældrekompetenceundersøgelser og tilknytningsundersøgelser og arbejder efter de nyeste retningslinjer fra Socialstyrelsen.

Vores ønsker til dig:         

 • At du brænder fagligt enten for særlige specialer eller for at være en god generalist

 • Kan tilrettelægge dit arbejde fleksibelt både med hensyn til personer, tid, aktivitet og sted

 • Du har en relevant grunduddannelse som eksempelvis psykolog, socialpædagog, lærer, sygeplejerske eller socialrådgiver

 • Har erfaring med systemisk/narrativ/mentaliseringsbaseret familiebehandling evt. suppleret med erfaringer fra PPR eller psykiatrien

 • Har en nysgerrig og humoristisk tilgang til arbejdet samt faglig gejst og teamånd

 • Har lyst til at arbejde systematisk og målrettet med din egen og teamets faglige udvikling

 • Interesse for at arbejde med systematisk klientfeedback via FIT

 • Har erfaring med - eller interesse for - undersøgelses og vurderingsarbejde

 • Har erfaring med eller interesse for - traumebehandling og traumeassessment

 

Vi tilbyder

 • Spændende og alsidige arbejdsopgaver

 • Et inspirerende fagligt og socialt arbejdsmiljø med fokus på faglig udvikling og trivsel

 • Engagerede, hjælpsomme og omsorgsfulde kollegaer/ledelse

 • Intern og ekstern supervision med brug af video

 • Relevant træning/oplæring og efteruddannelse

 • Muligheden for at du bliver en bedre behandler

 

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Poppelgården Familiecenter tlf: 3677 3388. Du kan læse mere om Poppelgården Familiecenter på www.poppelgaarden.hvidovre.dk

Stillingerne er 37t med forventet start 1.8.2021. Husk at skrive hvilken af stillingerne du søger eller om du evt. søger begge stillinger.

Ansøgningsfrist 13.juni 2021

Ansættelsessamtaler forventes afholdt på Poppelgården Familiecenter Byvej 90, 2650 Hvidovre d. 22. & 23. juni

I Hvidovre Kommune bygger vores samarbejde på en anerkendende og positiv kultur, hvor forskellighed er en styrke, og hvor engagement, nysgerrighed og arbejdsglæde fremmer de nye idéer og den gode service til borgere, virksomheder, kulturliv og samarbejdspartnere.

Hvidovre er en grøn forstad med en stærk historie; tæt ved vandet og hovedstaden og lige midt i Øresundsregionen.

Hvidovre Kommune ser mangfoldighed som en ressource, og ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordres kvinder og mænd uanset alder, religion, seksuel orientering, handicap/funktionsnedsættelse og etnisk baggrund til at søge.


Kontakt

Hvidovre Kommune - Poppelgården Familiecenter

Byvej 90
2650
Hvidovre
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-05-2021
Udløber:
13-06-2021
Kviknummer:
LJA-82160543
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Psykiatri,
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Dansk Psykolog Forening
København, Storkøbenhavn
Frist:
27-06-2021
Privat Psykiatrisk Center
Lyngby-Taarbæk¤Aalborg¤Aarhus¤Silkeborg¤Odense¤Høje-Taastrup, Storkøbenhavn¤Nordjylla...
Frist:
27-06-2021