I dag er der 
9
9
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre

|
Nuuk
|
Indrykket 03-09-2020

Paarisa søger en chefpsykolog til støtte- og behandlingstilbud til personer med seksuel krænkende adfærd

Styrelsen for Forebyggelse og Sociale Forhold søger en erfaren psykolog, der har erfaring med sexologisk behandling og som gerne vil medvirke til at skabe positive forandringer på forebyggelsesområdet. Du vil få til opgave at arbejde målrettet med implementering af indsatser til bekæmpelse af seksuelle overgreb som en del af Killiliisa - Naalakkersuisuts strategi mod seksuelle overgreb 2018-2022.

 

Om stillingen

Du vil skulle stå i spidsen for implementering af et nyt støtte- og behandlingstilbud for personer med seksuel krænkende adfærd over for børn og unge. Som chefpsykolog skal du indgå i behandlingsarbejdet og have kompetencer inden for projektledelse samt stærke kommunikative færdigheder. Det forventes, at du kan skabe hurtig fremdrift i projektfasen, sikre et godt samarbejde i behandlerteamet samt skabe et konstruktivt samarbejde mellem lokalt ansatte behandlere, eksterne samarbejdspartnere, eksperter fra Danmark og på tværs i Styrelsen for Forebyggelse og Sociale Forhold.

 

Stillingen er som udgangspunkt tidsbegrænset til udgangen af 2023, men vil evt. kunne forlænges.

 

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå i:

 • Medvirke til udvikling og implementering af støtte- og behandlingstilbud til personer med seksuel krænkende adfærd

 • Indgå i behandlingsarbejdet omkring sexologisk behandling

 • Udvikle behandlingsplaner og strategier

 • Udvikle indhold til oplysnings- og kampagnestrategi

 • Forestå registrering og dataindsamling på området.

 

Vi søger en medarbejder, der:

 • Er en erfaren psykolog

 • Har eller hurtigt kan opnå ekspertise inden for sexologisk behandling

 • Har kendskab til projektledelse

 • Kan sikre gode samarbejdsrelationer på tværs af faggrupper og sektorer

 • Besidder stærke kommunikative færdigheder

 • Har kendskab til det grønlandske samfund og grønlandsk kultur.

 

Stillingen er som udgangspunkt forankret i den tværfaglige forebyggelsesenhed Paarisa i Styrelsen for Forebyggelse og Sociale Forhold. Paarisa arbejder bl.a. med udvikling og implementering af nye forebyggende metoder og indsatser i et tæt samarbejde med kommunerne og andre myndigheder. En kerneopgave for afdelingen er udvikling af tværfaglige tiltag, der både henvender sig til myndighedspersoner og borgere.

 

Arbejdstiden er 40 timer om ugen.

 

Tiltrædelsesdato: 1. november 2020 eller efter nærmere aftale.

 

Yderligere informationer

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte afdelingschef i Paarisa Ditte Sølbeck på ditt@nanoq.gl / +299 346037 eller projektleder Denise Schroeder på deso@nanoq.gl / +299 346658.

 

Ansøgningsfrist: 21. september 2020 kl. 12.00 (grønlandsk tid).

 

Om Styrelsen for Forebyggelse og Sociale Forhold

Styrelsen for Forebyggelse og Sociale Forhold er en styrelse under Naalakkersuisut med følgende 6 afdelinger: Forebyggelsesafdelingen PAARISA, Økonomiafdelingen, Døgn- og visitationsafdelingen, Myndighedsafdelingen, Foranstaltningsafdelingen og Sekretariatet. Afdelingerne arbejder tæt sammen med hinanden, og det er en arbejdsplads, som byder på masser af faglige udfordringer.

 

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

 

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

 

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke Ansøg via link.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

 

 

Om Naalakkersuisut

Søger du udfordringer og har lyst til at præge hverdagen gennem dit arbejdsliv og være med til at forme fremtiden, så er et job hos Grønlands Selvstyre noget for dig.

Vi forventer stor ansvarlighed og vægter faglige kvalifikationer, en sund analytisk tilgang til tingene samt omstillingsparathed højt hos medarbejderne. Herudover er din evne til at strukturere hverdagen og bevare overblikket vigtig.

 

Grønlands Selvstyre består af en Centraladministration, med mere end 650 ansatte fordelt på flere departementer, samt en lang række decentrale enheder. Tilsammen er vi mere end 2500 mennesker tilknyttet Grønlands Selvstyre. Centraladministrationens opgave er, at sikre Naalakkersuisut (regeringen) et solidt politisk beslutningsgrundlag, samt at føre de politiske beslutninger ud i livet.

 

Du kan læse mere om Grønlands Selvstyre på http://www.naalakkersuisut.gl/job


Kontakt

Grønlands Selvstyre

Imaneq 4
3900
Nuuk
Grønland
Praktisk information
Oprettet:
03-09-2020
Udløber:
21-09-2020
Kviknummer:
LJA-81008618
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed,
Ledelse
Beliggenhed
Lignende job
Grønlands Selvstyre, Center for National Vejledning
Nuuk
Frist:
23-09-2020
Professionshøjskolen UCN
Aalborg, Nordjylland
Frist:
10-10-2020