I dag er der 
9
9
 ledige job på Psykologjob.dk
Gem annonce
Hørsholm Kommune

Hørsholm Kommune

|
Nordsjælland
|
Indrykket 04-09-2020

Leder vaf tværgående forebyggelsesteam (PPR)

Hørsholm Kommune står over for at skulle ansætte en ny leder af tværgående forebyggelsesteam. En stilling for dig med faglig indsigt, som ønsker stor indflydelse og spændende arbejdsopgaver på området for børn og unge med særlige behov.

Som leder af tværgående forebyggelsesteam får du ansvaret for at sikre rådgivning, vejledning og forebyggende indsatser for børn, unge og familier med særlige behov. Teamet består af PPR-teamet, som tilbyder psykologisk pædagogisk rådgivning, og tale-høreteamet, som tilbyder logopædiske og motoriske indsatser.

Du skal have fokus på sammenhængende indsatser på tværs af center- og fagområder, så processerne bliver gennemsigtige og overskuelige for vores familier. Og du skal facilitere et tæt samarbejde med decentrale ledere på skoler og institutioner - særligt mellem almen og specialområdet.

Du skal kunne overskue og agere i en organisation med mange fagligheder og forskellige kulturer samt sikre, at igangsatte udviklingsprocesser bliver fulgt til dørs. Du skal især fokusere på initiativer, som medvirker til tidligere og mere forebyggende indsatser for børn og unge med behov for støtte efter serviceloven samt børn og unge med behov for specialpædagogisk bistand og specialundervisning.

Du får ansvaret for at balancere indsatser og økonomi, så børnene og de unge får de rette indsatser uden at økonomien løber løbsk. På servicelovsområdet bidrager du som sparringspartner, og du indgår i skoleområdets ledelsesfællesskab for specialundervisningen. Du har et betydeligt medansvar for, at der tages beslutninger på baggrund af et stærkt fagligt grundlag.

Du er drevet af at skabe gode rammer og løsninger for børn og unge med særlige behov. Du har stor interesse for området, tager altid udgangspunkt i kerneopgaven og agerer ud fra en grundlæggende empati for vores børn og familier.

Du er uddannet psykolog eller lignende, har stor faglig indsigt i fagområderne og kan understøtte og udfordre dine medarbejdere i deres arbejde. Du har erfaring med ledelse - både strategisk, økonomisk og personalemæssigt.

Hørsholm Kommune er en ambitiøs og veldrevet kommune med omkring 25.000 borgere. Vi har rødder i Kongernes Nordsjælland, er rige på skov, kyst og hav, og ligger kun 25 km fra København. Vi har landets bedste skoler målt på faglighed og trivsel, og vi mener selv, at Hørsholm er det bedste sted at vokse op i Københavnsområdet.

Yderligere oplysninger

Læs mere om stillingen på www.klk.kl.dk/rekrutteringer.

Der er ansøgningsfrist d. 7. oktober klokken 12.00. Vi forventer, at du kan tiltræde senest den 1. december 2020.

Der kan i forbindelse med rekrutteringen rettes fortrolig henvendelse til velfærds- og kulturdirektør Jan Dehn på tlf. 21 13 03 72 eller chefkonsulent Bjarne Voigt Hansen (KLK) på tlf. 27 15 29 15.


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Hørsholm Kommune

Slotsmarken 13
2970
Hørsholm
Praktisk information
Oprettet:
04-09-2020
Udløber:
07-10-2020
Kviknummer:
LJA-80989115
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Psykiatri
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Aarhus Kommune - PPR og Specialpædagogik
Aarhus, Østjylland
Frist:
03-10-2020
Grønlands Selvstyre, Center for National Vejledning
Nuuk
Frist:
23-09-2020