I dag er der 
8
8
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Greve Kommune - PPR

Greve Kommune - PPR

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 11-04-2018

Leder til Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR)

Kan du sikre en stabil drift af PPR samtidig med, at du har fokus på løbende udvikling i samarbejde med det samlede børne- og ungeområde?

 

Du bliver overordnet ansvarlig for at sikre en koordineret PPR-indsats, der understøtter børn og unge med særlige behov i alderen 0 18 år samt deres forældre. Desuden skal du understøtte og udvikle samarbejdet på tværs af det samlede børne og ungeområde. 

 

PPR består af ca. 70 fagprofessionelle medarbejdere, herunder en stedfortræder og en afdelingsleder. Som leder skal du facilitere udvikling, trivsel og fortsat høj faglighed samt sætte en tydelig retning. 

 

Du er formand for det centrale visitationsudvalg og er ansvarlig for visitation og det samlede overblik på specialundervisningsområdet. Du er endvidere budgetansvarlig i forhold til budgetterede ressourcer på PPR området. 

 

Der vil være en spændende opgave med faglig og økonomisk styring af Satspuljeprojektet, Styrket tidlig, sammenhængende indsatser. Her indgår også analyse i samarbejde med Socialstyrelsen/Deloitte og andre kommuner. Du og dine medarbejdere skal gennem projektet udvikle nye faglige indsatser. 

 

Derudover er der bl.a. planlagt en kommende flytning til nye lokaler, samt igangsættelse af en analyse af PPRs virksomhed. Vi forventer desuden, at du er en aktiv sparringspartner i forhold til udvikling af kommunens specialområder og derved holder dig opdateret omkring den overordnede udvikling på området. 

 

PPR er organiseret under Center for Børn & Familier og rammerne for PPR er fastlagt af Skole- og Børneudvalget. Du kommer til at referere til centerchefen for Center for Børn & Familier. Du kan læse mere om PPR i Greve her og se organisationsdiagrammet for Center for Børn & Familier her.

 

Vores kultur er præget af høj grad af fagprofessionalisme, hvor der er lyst til udvikling, en anerkendende tone, og hvor godt kollegialt samarbejde er værdsat. Fundamentet for PPRs opgaveløsning afspejles bl.a. i vores værdier.

 

Greve Kommune har igangsat et stort og flerårigt udviklingsforløb, Fælles Retning, der nytæn-ker strategi, styring og ledelse i den kommunale organisation. Der er her fokus på at skabe en organisation, hvor der styres efter den bedste effekt for borgere og virksomheder. 

 

Du bliver en del af en kommune, der bredt er kendt som udviklingsorienteret, fagligt i front og med nytænkende indsatser, der byder nye idéer og engagement velkommen, ligesom du vil opleve opbakning og interesse fra både det politiske niveau og direktionen. 

 

Om dig 

Du har en psykologfaglig baggrund og helt konkret erfaring med PPR-arbejdet samt indgående kendskab til lovgivningen på området. Du er garant for, at PPR og medarbejderne navigerer godt i de etiske og lovgivningsmæssige problemstillinger som kendetegner PPRs virke. 

 

Du kan både holde kursen i forhold til PPRs lovpligtige kerneopgaver og sætte retning for udviklingen i det samlede PPR, så vi fortsat kan tilbyde indsatser, som er reelt værdiskabende for børn, familier og professionelle samarbejdspartnere. 

 

Derudover har du solid erfaring med budgetopfølgning. Du har økonomisk indsigt og interesse for at arbejde med økonomistyring. 

 

Vi forventer, at du har solid erfaring som leder. Du sætter retning og sikrer følgeskab igennem en anerkendende, tillidsbaseret og delegerende ledelsesstil. 

 

Som person er du lyttende, forandringsparat, og du håndterer udfordringer med personligt overskud. Du er god til at danne relationer, både internt og på tværs af organisationen. 

 

Øvrige oplysninger 

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til relevant overenskomst. 

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte centerchef Hanne Poulsen på tlf. 4051 9353. Du kan læse mere om Greve Kommune her

 

Vi gennemfører to samtalerunder, og der vil være en personlighedsanalyse mellem 1. og 2. samtale. Vi forventer at holde 1. samtale den 9. maj og 2. samtale den 23. maj 2018.

 

Ansøgningsfrist: 02-05-2018

 

 

Greve Kommune ser forskellighed som en ressource og værdsætter, at vores medarbejdere kommer med forskellig baggrund, personlighed og kompetencer. Lige nu er vi ca. 2650 ansatte, som skaber rammerne for at Greve Kommune er et attraktivt sted at leve, arbejde og drive virksomhed.


Kontakt

Greve Kommune - PPR

Jerismosevej 95
2670
Greve
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-04-2018
Udløber:
02-05-2018
Kviknummer:
LJA-59003809
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
Ledelse,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Lignende job
Odense Universitetshospital, Arbejds- og Miljømedicinsk Klinik
Odense, Fyn
Frist:
25-03-2019