I dag er der 
18
18
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Randers Kommune - Børn og Familiecenter

Randers Kommune - Børn og Familiecenter

|
Østjylland
|
Indrykket 07-04-2017

Leder til Pædagogisk Psykologisk Rådgivning i Børn og Familie - Randers Kommune

Har du solidt kendskab til PPR`s kerneopgaver, og er du en erfaren leder, som kan lede en flok dygtige og engagerede medarbejdere i nært samarbejde med skoler, dagtilbud og familieafdeling? Så er du måske vores nye leder!

 

For vi søger en faglig stærk leder, som formår at inddrage og bringe medarbejdernes forskellige perspektiver i spil, som har let ved at begå sig og trives i en hverdag med høj kompleksitet, og som har det strategiske udsyn til at sikre drift og udvikling i en hverdag med mange samarbejdspartnere.

 

Om os:

Pædagogisk Psykologisk Rådgivning varetager 0-18 års området i Randers Kommune i tæt samarbejde med dagtilbud, skole og familieafdelingen om at sikre trivsel, læring og udvikling for kommunens børn og unge. Vi arbejder dels konsultativt med fokus på at udvikle almenområdet med henblik på at give flest mulige børn mulighed for at udvikle sig i denne kontekst, dels udredende i form af pædagogisk psykologiske vurderinger, og dels ved at tilbyde sparring til skolers og daginstitutioners personale.

 

PPR er en tværfaglig organisation bestående af psykologer, tale-hørekonsulenter, socialrådgivere, fysioterapeuter mv., og tæller i alt ca. 60 medarbejdere. Medarbejderne er højt kvalificerede, meget engagerede og har tillid til, og forventning om, dialog, medinddragelse, medindflydelse og et højt informationsniveau.

 

Om dig:

  • Du har et indgående kendskab til PPR`s kerneopgaver og du har visioner for det fremtidige PPR og for arbejdet omkring børn, unge og familier med særlige vanskeligheder og behov
  • Du er en erfaren leder og har en anerkendende ledelsesstil
  • Du mestrer samarbejdets kunst - også når der er forskellige interesser i spil
  • Du er dygtig til kommunikation og formidling, også når de svære emner skal på bordet
  • Du er resultatorienteret og sikrer, at der er høj kvalitet i opgaveløsningerne

 

Yderligere information

Læs meget mere om stillingen i job- og personprofilen. For yderligere spørgsmål kan du ringe til chef for Børn og Familie, Ann Hermansen på tlf. 2121 7003.

 

Søg jobbet

Vi beder dig sende din ansøgning til Randers Kommune via nedenstående link senest 30. april 2017. Du kan se alle ledige stillinger på www.job.randers.dk.

Kontakt

Randers Kommune - Børn og Familiecenter

Odinsgade 14, 2
8900
Randers
Praktisk information
Oprettet:
07-04-2017
Udløber:
30-04-2017
Kviknummer:
LJA-44888851
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Psykiatri,
Socialrådgivning
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Lignende job
Psykologcentret Trekanten
København, Sto...
Frist:
23-10-2017
Hvidovre Kommune - Poppelgården Familiecenter
Hvidovre, Stor...
Frist:
22-10-2017