I dag er der 
21
21
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Region Sjælland, Slagelse Sygehus

Region Sjælland, Slagelse Sygehus

|
Vestsjælland
|
Indrykket 02-07-2021

Ledende psykolog til Psykiatrien Vest, Psykiatrisygehuset i Slagelse

Vi søger en ledende psykolog der vil lede og være med til at præge det fremtidige psykologarbejde i Psykiatrien Vest Slagelse.

 

Vi vil glæde os til at byde dig velkommen som ledende psykolog i Psykiatrien Vest. Det er en nyoprettet stillingskategori hos os, og vi forventer, at du deltager i at udforme det fremtidige psykologfaglige behandlingstilbud. Hos os bliver du en del af ledergruppen i en afdeling, der er i gang med en rivende udvikling, med mange spændende udviklings ,-tværfaglige og tværsektorielle initiativer.

 

Psykiatrien Vest`s kerneopgaver er udredning, behandling, uddannelse og forskning. Vi arbejder på at hjælpe patienterne, så de oplever livskvalitet i den hverdag de kommer tilbage til. Vi ønsker at være en afdeling hvor patienterne gerne vil have hjælp og medarbejderne gerne vil arbejde

 

Vi vægter en recoveryorienteret tilgang hvor patienten og netværket inddrages i behandlingen. Vi arbejder ud fra høj faglighed og en samarbejdende tilgang. Vi er en afdeling der understøtter udviklingstiltag.

 

Vi varetager en lang række almene og specialiserede tilbud, og en stor forskningsenhed.

 

Din rolle og arbejdsopgaver

Som ledende psykolog er din opgave at udvikle den psykologiske behandling i Psykiatrien Vest i tæt samarbejde med afdelingsledelsen og den øvrige ledergruppe.

 

Du bliver faglig leder ca. 30 dygtige psykologer og specialpsykologer, det at være faglig leder kræver, at du er god til at samarbejde med de lokale ledelser, idet de har personaleledelsen.

 

De psykologfaglige ledelsesopgaver består af:

 

  • Faglig leder for psykologerne

  • Sikre den psykologfaglige udvikling i afdelingen

  • Sikre udvikling, afvikling og koordinering af tværfaglig og monofaglig supervision i afsnittene såvel i ambulatorierne som på sengeafsnit

  • Ansvar for uddannelse af specialpsykologer med udarbejdelse af uddannelsesplan for afdelingen, Koordinere vejlederforløb for SPU, samt afvikle møder for SPUere og vejledere

  • Deltage i ansættelse af psykologer i samarbejde med det enkelte afsnit

  • Sammen med overlægerne sikre mulighed for specialist og supervisor uddannelsesmuligheder for psykologer og læger

  • Indgå i centrets ledergruppe sammen med afsnitsledelser 


Du refererer til afdelingsledelsen, og du har ikke personaleansvar for hverken specialpsykologer eller psykologer.

 

Du vil derudover indgå i arbejdet med nedbringelse af tvang, kriseberedskab og række ad hoc-opgaver. I stillingen skal du også påregne at skulle varetage kliniske opgaver.

 

Vær med til at understøtte den fortsat gode udvikling i Psykiatrien Vest

Vi er en fem år gammel organisation, der er godt på vej i forhold til både at sikre gode patientforløb, at have fokus på patienterne og deres netværk, fokus på at mange her multisyge, sammenhæng mellem krop og sind, tværsektoriet samarbejde alt i en kontekst hvor der skal være konstant optimering af fagligheden og arbejdsmiljøet.

 

Hvad er vores forventninger til dig?

Uddannelsesmæssigt er du uddannet psykolog, gerne specialpsykolog og specialist i psykoterapi. Har du erfaring med ledelsesopgaver, er det en fordel. Det er desuden et plus, hvis du har erfaring med udvikling af behandlingstilbud eller forskning.

 

Du har stærke samarbejds- og kommunikationsevner. Med din evne til at organisere og uddelegere, forstår du at samarbejde tværfagligt og få forskellige interessenter til at spille sammen. Du har et godt overblik over arbejdsopgaverne, og er med til at facilitere samspillet mellem ambulatorierne og sengeafsnittene.

 

Du har stor organisatorisk forståelse og er respekteret som dygtig sparringspartner for ledere.

 

Du er en naturlig rollemodel med stor faglig viden og ærlig, positiv kommunikation. Du har en stor og motiverende indlevelsesevne, kan udtrykke dig respektfuldt og tydeligt på skrift og i tale. Du er en naturlig netværker, som motiverer og begejstrer andre omkring dig.

 

Løn- og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

 

Tiltrædelse den 1. oktober 2021.

 

Mere information

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte klinikchef Birgitte Welcher, tlf. 93 57 00 83.

 

Søg stillingen via link på siden

 

Ansøgningsfrist 5. august 2021

 

Samtaler 19.-20. august 2021

 

Du bliver en del af Psykiatrien Vest:

Et hospital i udvikling med ca. 430 ansatte og hovedfunktioner for voksne over 17 år inden for akutmodtagelse, døgn-, og ambulante funktioner. Psykiatrien Vest har specialfunktioner inden for behandling af affektive tilstande, traumatiserede flygtninge, PTSD og oligofreni. Vi har etableret en Fusionsklinik/Steno-diabetes-psykiatrienhed og har partnerskabsaftaler med Holbæk og Slagelse sygehuse. Vi har egen forskningsenhed med en professor i psykoterapi og flere ph.d.-studerende. Derudover indgår vi i en del projekter, der skal sikre tættere samarbejde med vores kommuner. Vi arbejder målrettet med at få nedbragt anvendelsen af tvang. Vores ønske er en psykiatri med fokus på recovery, inddragelse af patienter og netværk, faglighed, etik, uddannelse og arbejdsmiljø.

 

Kontaktperson(er):

Navn: Birgitte Welcher

Stilling: Ledende overlæge

Email: bwel@regionsjaelland.dk

 

 

Om Psykiatrien

Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

 

Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

 

Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning.


Kontakt

Region Sjælland, Slagelse Sygehus

Ingemannsvej 30
4200
Slagelse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-07-2021
Udløber:
05-08-2021
Kviknummer:
LJA-82333762
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed,
Ledelse
Beliggenhed