I dag er der 
18
18
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Svanemøllens Kaserne

Svanemøllens Kaserne

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 10-04-2017

Klinisk psykolog til Militærpsykologisk Afdeling

Vi søger en klinisk erfaren psykolog med kognitiv adfærdsterapeutisk referenceramme, og gerne med erfaring indenfor traumebehandling.

Om os

Militærpsykologisk Afdeling (MPA) er en del af Veterancentret og består af to sektioner; henholdsvis Klinikken og Internationale operationer (INTOPS). Vi er i alt 31 medarbejdere, hvoraf der er 25 psykologer, 1 projektleder 2 sekretærer, og 3 ledere.

MPA yder psykologisk bistand til Forsvaret gennem behandling og rådgivning af veteraner, soldater og pårørende, undervisning før udsendelse samt psykologfaglige interventioner under soldaternes udsendelser. Desuden deltager psykologerne i Forsvarets reintegration af soldaterne efter udsendelse. Vi arbejder evidensbaseret og med effektmåling af det terapeutiske arbejde.

Om stillingen

Stillingen er i Klinikken, og som klinisk psykolog vil du indgå i et velfungerende og fagligt kompetent team, som arbejder engageret og målrettet. Vi værdsætter et lærende miljø og har stor arbejdsglæde i hverdagen. Vi arbejder tværfagligt og ofte foregår behandlingen i samarbejde med Rigshospitalets psykiatere, Veterancentrets socialrådgivere eller andre samarbejdspartnere.

Dit ansættelsessted vil være Svanemøllens Kaserne, København og stillingen er en fast stilling med en ugentlig arbejdstid på 37 timer. Du får supervision svarende til dit uddannelsesniveau og kan forvente at arbejde sammen med udadvendte og imødekommende kollegaer i en udviklingsorienteret organisation.

Arbejdsopgaver:

  • Visitation og udredning af veteraner og deres pårørende
  • Psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe
  • Rådgivning via dagvagtstelefon
  • Nationalt kriseberedskab med krise- og debriefingsopgaver
  • Tværfagligt samarbejde med andre faggrupper i Veterancentret
  • Reintegration af de udsendte soldater
  • Undervisnings- og formidlingsopgaver
  • PREP (parforhold) og børnegrupper

Om dig

Du er autoriseret psykolog, og du brænder for klinisk arbejde. Du arbejder kognitivt og har interesse for traumebehandling. Du er psykisk robust, så du er i stand til at kunne håndtere at tale med soldater og pårørende, der har været udsat for voldsomme hændelser. Derudover kan du kan agere fleksibelt og selvstændigt og samtidigt være bevidst om, at du er repræsentant for Forsvaret og Forsvarets psykologer.

Du skal påregne en mindre rejseaktivitet, da vi tilbyder undervisning og reintegration på andre af landets kaserner, hvorfor kørekort er et krav.

Du skal være indstillet på, at du som led i ansættelsesproceduren, vil blive vurderet specifikt på din psykologiske robusthed gennem en psykologisk testning.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet efter den gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i staten. Lønnen er anciennitetsbestemt og ligger fra 24.778,92 kr. pr. måned til 30.193,67 kr. pr. måned. Hertil kommer et par centralt forhandlede tillæg. Til stillingen hører en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.

Til stillingen er der knyttet fysiske og helbredsmæssige krav. Du skal derfor gennemgå en helbredsundersøgelse og fysisk afprøvning forud for ansættelse. Kravene er begrundet i, at stillingen er relevant for udsendelse til internationale missioner.

Desuden skal du ud over den ordinære ansættelsessamtale til en psykologisk testning og samtale med henblik på, at vurdere din motivation for og mulighed for at løse de mangfoldige opgaver, der er knyttet til stillingen. Den sidste del af afprøvningen foregår i Jonstruplejren i Ballerup.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet og du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Kontakt og ansøgning

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte klinikleder Dorte Hjortkjær på tlf. 7216 3260. Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent Birgit Jepsen på tlf. 7281 9183.

Ansøgningsfristen den 1. maj 2017. Ansættelsessamtalerne forventes at blive gennemført i Ballerup i starten af uge 20, 2017. Fysisk testning, helbredsundersøgelse og psykologisk vurdering foregår i Jonstruplejren i Ballerup forventeligt den 19. maj 2017. Stillingen er til besættelse den 1. juli 2017.

Send din ansøgning via linket. Vær opmærksom på at bilag skal tilføjes som pdf-filer. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Veterancentret

Veterancentret er forankret i Forsvarsministeriets Personalestyrelse og står for en systematisk indsats rettet mod alle veteraner og pårørende før, under og efter udsendelse. Udover de proaktive indsatser kan alle veteraner og pårørende få støtte fra psykologer og socialrådgivere, hvis behovet er relateret til udsendelse. Vi koordinerer indsatser med interne og eksterne aktører på området. Opgaverne omfatter bl.a. produktion og formidling af viden om veteraner og deres forhold, socialområdet, rehabiliteringsområdet, det militærpsykologiske område, klinisk behandling og koordination af veteranområdets initiativer.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kontakt

Svanemøllens Kaserne

Ryvangs Allé 1
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-04-2017
Udløber:
01-05-2017
Kviknummer:
LJA-45040083
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Lignende job
Psykologcentret Trekanten
København, Sto...
Frist:
23-10-2017
Hvidovre Kommune - Poppelgården Familiecenter
Hvidovre, Stor...
Frist:
22-10-2017