I dag er der 
21
21
 ledige job på Psykologjob.dk
Gem annonce
Københavns Universitet

Københavns Universitet

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 25-10-2019

INSTITUTLEDER TIL PSYKOLOGI

Institut for Psykologi danner ramme om international forskning og højere uddannelse fra BA- til ph.d.-niveau og er en integreret del af Det Samfundsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet.

Vi søger nu en ny institutleder, som kan sætte en strategisk retning for instituttet, der bygger på instituttets stærke position inden for forskning og uddannelse, og som samtidig bidrager til at skabe et robust og inkluderende arbejdsmiljø. Institutlederen refererer til dekanen for Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, indgår i fakultetets ledelsesteam og er ansvarlig for instituttets drift og udvikling.

Du bliver dermed leder af instituttets ca. 113 ansatte både forskere og administrativt personale. Instituttet har ca. 1.130 studerende, der enten går på instituttets bacheloruddannelse, kandidatuddannelse eller ph.d.-uddannelse. 

Du har lyst og evner til at stille dig i spidsen for instituttet og sikre, at instituttet uddanner kandidater, der internationalt er på niveau med de bedste psykologer, og at instituttets forskning også fremover udvikler sig på et meget højt niveau, således at bredden og diversiteten i uddannelsen og forskningen bevares og udvikles. Du har erfaring med og motiveres af personaleledelse og af at sikre et godt arbejds- og studiemiljø for ansatte og studerende. Du kan bidrage konstruktivt og strategisk i samarbejdet med de andre institutledere, dekanen og de studerende i at styrke og udvikle Det Samfundsvidenskabelige Fakultet.

Du er en anerkendt forsker inden for det samfundsvidenskabelige/psykologiske fagområde forstået bredt og har indsigt i uddannelsessektoren. Vi forventer bl.a., at du er strategisk, engageret og involverende i udviklingen af instituttets arbejds-, studie- og forskningsmiljø og har en anerkendende, transparent og udviklende ledelsesstil.

Læs den fulde job- og personprofil (pdf), hvor stillingen og de ønskede kvalifikationer og kompetencer er nærmere beskrevet.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til dekan Mikkel Vedby Rasmussen, telefon 2118 1048, eller partner i Genitor Martin Isenbecker, telefon 2565 9231.

Du kan søge stillingen via Københavns Universitets hjemmeside: www.jobportal.ku.dk.

Ansøgningsfristen udløber søndag den 17. november 2019.

Tiltrædelse den 1. januar 2020.


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Københavns Universitet

Øster Farimagsgade
1353
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-10-2019
Udløber:
17-11-2019
Kviknummer:
LJA-76797412
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Forskning og undervisning,
Ledelse,
Psykiatri
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Forsvaret, Veterancentret
Ringsted, Midtsjælland
Frist:
01-12-2019
Professionshøjskolen UCN
Hjørring¤Aalborg, Nordjylland
Frist:
19-11-2019