I dag er der 
16
16
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Hvidborg Behandlingscenter

Hvidborg Behandlingscenter

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 06-08-2018

HVIDBORG søger en behandlingsansvarlig psykolog til intensiv døgnbehandling + skole/dagbehandling for 20 børn

Er du interesseret i forandringsprocesser, nytænkning, en sprudlende hverdag med masser af plads til visioner, en dejlig børnegruppe og kompetente kollegaer, så er du måske vores nye psykolog.

 

På Hvidborgs intensive døgnbehandlings afdeling bor der 12 behandlingskrævende børn. Der er tilknyttet intern skole til, hvor de fleste af børnene går, desuden går der 8 dagbehandlingsbørn. De visiterede børn er normalt begavede i alderen 5-14 år primært med tilknytningsforstyrrelser og personlighedsmæssige vanskeligheder.

 

HVIDBORG er ejet af landsforeningen LIVSVÆRK, der har driftsoverenskomst med Hvidovre kommune. Udover skole og døgnbehandlingstilbud har vi et børnefamiliehus med familiebehandling til 14 børn og familier og et barndomshjem for 7 børn og unge.

 

Psykologens primære arbejdsopgaver:

Psykologen har det daglige behandlingsansvar for døgn- og dagbørnene, i tæt samarbejde med afdelingslederne, socialrådgiver og forstander. Ansvaret forvaltes ved at udarbejde og justere individuelle indsatser for børnene, deltage ved alle indsatsmøder, bidrage med den psykologfaglige vinkel til statusskrivelser, inspirere og kontrollere afdelingens og skolens behandlingsarbejde, deltage i familiearbejdet og samtaleforløb/terapi med enkelte børn og familier. Dertil kommer supervisionsopgaver, visitation, opfølgende udredning og testning, undersøgelse-og observationsforløb og deltagelse i personaletræning, udvikling og undervisning generelt på institutionen.

 

På Hvidborg arbejdes der ud fra en mentaliseringsbaseret miljøterapeutisk tænkning, som sætter moderne udviklingspsykologi og psykodynamisk teori ind i et systemorienteret perspektiv. Vi arbejder med FIT og dokumenteret indsats og målsætninger i behandlingsarbejdet og i familiearbejdet. Vi er i gang med at uddanne pædagoger og lærer til Marte Meo terapeuter og i systemisk/narrativtænkning. I De sidste 2 år har vi gentænkt døgnbehandlingsafdelingen i tæt samarbejde med Hvidovre kommune. Hvilket betyder at vi i dag udøver mere intensiv døgnbehandling med fokus på anbringelse som en midlertidig indsats hvor vi skal forberede børnene og deres familier på vej til noget andet, så hurtigt som muligt. Vi ser forældrene som en ressource, der skal involveres i barnets liv bl.a. gennem forældreinddragende aktiviteter i hverdagen.

 

Vi søger en psykolog som har interesse, viden og erfaring, indenfor dette felt, og som behersker det menneskelige samspil som kræves ved samarbejde med andre faggrupper. Du skal kunne manurere i en turbulent men spændende tid, hvor der er mange bolde i luften. Du skal kunne inspirere og formidle i skrift og tale samt arbejde systematisk og kreativt og samtidig være en person, som kan trives i en kompleks organisation. Vi tilbyder dig rig mulighed for at videreudvikle jobbet og tage del i de kommende års nyskabelser og forandringer på Hvidborg

 

Kvalifikationskrav:

 

 • Klinisk psykologisk ekspertise inden for det børne- og ungdomspsykiatriske område.
 • Arbejdserfaring med tests i forbindelse med udredning af børn og familier - gerne erfaring med SDQ.
 • Erfaring og lyst til kortere og længerevarende terapeutiske samtaleforløb og legeterapi med børn- gerne erfaring med Theraplayforløb.
 • Er god til at strukturere, planlægge og organisere dit arbejde.
 • Interesseret i at arbejde i et udviklende tværfagligt samarbejde.
 • Har en positiv, anerkendende og respektfuld tilgang.
 • Er ansvarlig og loyal overfor fælles beslutninger og evner at omsætte beslutninger til handling.

 

 

Vi tilbyder:

 

 • Et spændende og udviklende tværfagligt miljø, hvor kompetenceudvikling og læring har høj prioritet.
 • Et fagligt arbejdsmiljø, som vægter en åben, anerkendende og dialogbaseret samarbejdsform
 • Engagerede kollegaer, som brænder for at skabe de bedste opvækstbetingelser for udsatte børn
 • Supervision og sparring

 

 

Stillingen er på 37 timer og ønskes besat senest 1. oktober 2018 gerne før. Løn efter gældende overenskomst mellem KL og Dansk Psykolog Forening. Lønkrav bedes medsendt. Ansøgningen sendes til: hvidborg@hvidovre.dk mærkes psykolog. Ansøgningsfrist: mandag den 16. august 2018 inden kl. 12.00 samtaler forventes afholdt den 20. august 2016.

 

For nærmere oplysninger om stillingen, henvendelse til: forstander og psykolog Mikala Frølich på 28435874. I øvrigt henvises der til Hvidborgs hjemmeside, www.hvidborg.dk.

Kontakt

Hvidborg Behandlingscenter

Neergaards Allé 6
2650
Hvidovre
Praktisk information
Oprettet:
06-08-2018
Udløber:
16-08-2018
Kviknummer:
LJA-64160592
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed,
Psykiatri
Beliggenhed
Lignende job
Falck Healthcare A/S
Frist:
30-11-2018
Ishøj Kommune
Ishøj, Storkøbenhavn
Frist:
18-11-2018