I dag er der 
15
15
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Cool Kids Børne- og ungdomspsykologisk klinik

Cool Kids Børne- og ungdomspsykologisk klinik

|
Indrykket 09-08-2017

Gråt guld og grønne spirer søges

Erfarne og nyuddannede psykologer søges 4-8 timer om ugen til teamsamarbejde.

Masterclass i Cool Kids Program og gruppesupervision tilbydes!

 

Har du lyst til at være en del af en innovativ psykologklinik, udvikle nye kompetencer og supplere din indtægt? I Cool Kids Klinik har vi specialiseret os i behandling af angstlidelser hos børn og unge og vi får aktuelt langt flere henvendelser end vi kapacitet til at tage os af.

 

Vi søger derfor erfarne og nyuddannede psykologer til at indgå i teams en erfaren sammen med en nyuddannet med det formål at varetage Cool Kids gruppeforløb en eftermiddag/aften om ugen i enten Roskilde eller København. Herudover er der mulighed for at varetage individuelle behandlingsforløb eventuelt fastansættelse på deltid eller fuld tid.  

 

Vi forventer at du har gennemført et 2-dages metodekursus i Cool Kids Program og har kliniks erfaring med gruppebehandling. Hvis du ikke har erfaring med Cool Kids Program tilbydes et oplæringsforløb bestående af en 20-timers Masterclass (aften/weekend) som omfatter en grundig og praksisnær introduktion til hver af de 10 sessioner i behandlingsprogrammet, samt 3 x 2 timers gruppesupervision i forbindelse med gennemførelsen af det første behandlingsforløb.

 

Oplæringsforløbet er for både erfarne og nyuddannede psykologer og prisen for at deltage i oplæringsforløbet modregnes i lønnen. Du ansættes som timelønnet med varierende timetal og lønforhandlingen baseres på anciennitet og kompetence med reference til Dansk Psykolog Forenings oversigt over løn, takster og honorarer, april 2017.

 

Som erfaren psykolog er din primære opgave knyttet til selve afviklingen af gruppeforløbet og det terapeutiske arbejde i gruppen, herunder rådgivning af forældrene. Det forventes at du har autorisation og en solid terapeutisk erfaring - gerne en specialistuddannelse i psykoterapi.

 

Som nyuddannet psykolog deltager du som co-terapeut i gruppeforløbet. Du hjælper børnene/de unge med at løse konkrete opgaver og indgår i det terapeutiske arbejde, men du må også regne med at skulle varetage praktiske opgaver omkring gruppeforløbet såsom at gøre klar og rydde op, samt stå for korrespondance med forældrene.

 

I Cool Kids Klinik vil vi gerne have en dynamisk psykologgruppe bestående af engagerede og talentfulde unge psykologer - tæt på klinikkens målgruppe, kombineret med den sikkerhed og indsigt og som psykologer med mange års erfaring kan bidrage med!

 

Som erfaren psykolog får du mulighed for at bruge din psykologfaglige kompetence fuldt ud i forbindelse med undervisning (psykoedukation) som terapeut og som gruppeleder og som nyuddannet psykolog får du hurtigt kliniks erfaring, faglig sparring og gruppesupervision.

 

Da vi har mange børn, unge og forældre stående som gerne vil i gang med et behandlingsforløb, har vi brug for hurtigt at finde nye medarbejdere. Så tøv ikke hvis du er nysgerrig! Du behøver ikke skrive en lang ansøgning, send bare en mail gerne snarest og senest d. 22. august der afholdes løbende jobsamtaler.

 

Cand. psych. Søren Benedikt Pedersen

Klinikchef. Autoriseret psykolog

Cool Kids Børne- og ungdomspsykologisk klinik

Hersegade 8, 1. sal 4000 Roskilde

Vesterbrogade 20, 2. sal 1620 København V.

Tlf.: 20 68 34 87 Mail: info@cool-kids.dk

Hjemmeside: www.cool-kids.dk

Kontakt

Cool Kids Børne- og ungdomspsykologisk klinik

Vesterbrogade 20, 2.tv.,
1620
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-08-2017
Udløber:
22-08-2017
Kviknummer:
LJA-48389423
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Lignende job
Filadelfia
Sorø, Vestsjælland
Frist:
30-11-2017