I dag er der 
21
21
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 22-07-2021

Genopslag - Kræftrådgivningen i København søger psykolog 32- 37 timer

Vi søger

Vi genopslår stillingen, da vi ønsker at udvide ansøgerfeltet. Vi søger en erfaren psykolog, som har lyst til at indgå i et tværfagligt team med mange forskelligartede opgaver.

Som psykolog og rådgiver skal du primært varetage følgende opgaver:

  • Psykosocial rådgivning af kræftramte, pårørende og efterladte

  • Grupper, kursusforløb og undervisning

  • Koordinering og sparring ifht. frivillige

  • Samarbejde med Københavns kommunes ansatte i Center for Kræft og Sundhed

  • Videreudvikling af faglige tilbud og aktiviteter

 

Om kræftrådgivningen

Kræftrådgivningen i København tilbyder åben rådgivning alle hverdage uden tidsbestilling. Kræftpatienter og pårørende kan gøre brug af en lang række tilbud i rådgivningen, herunder individuelle samtaler, familiesamtaler, samtalegrupper, aktiviteter og samvær. Kræftrådgivningen i København indgår i et partnerskab med Københavns kommunes kræft rehabilitering, og sammen udgør vi Center for kræft og sundhed.

I tilknytning til rådgivningen hører også ca. 90 frivillige, som hjælper med at drive rådgivningens mange tilbud og aktiviteter. Som rådgiver vil du få ansvaret for samarbejdet med en eller flere grupper af frivillige, hvilket bl.a. indebærer information, sparring og feedback.

Om teamet

Vi er i alt syv ansatte med forskellig faglig baggrund: psykologer, socialrådgiver, psykoterapeuter og administrativ medarbejder. Vi er ambitiøse og engagerede i at yde en kompetent og faglig høj kvalitet i vores rådgivningsarbejde. Derfor prioriteres intern sparring og refleksion højt.

Vi er et team, som sætter kollegialt nærvær og støtte i højsædet. Vi prioritere at arbejde sammen med en kollega i par og familiesamtaler, og er altid to om vores samtalegrupper. Ligeledes er humor og lethed noget, vi har fokus på, som en nødvendig del af et sundt arbejdsmiljø i et til tider barskt arbejdsfelt.

Om dig

Vi søger en psykolog med solid erfaring og gerne inden for det sundhedspsykologiske felt. Det vil være en fordel hvis du kender til at arbejde med mennesker der er i eksistentiel forandring eller krise.

Herudover lægger vi vægt på, at du:

  • Du har erfaring med både individuelle, par og familiesamtaler og gerne også grupper

  • Har erfaring med eller lyst til samarbejde med og ledelse af frivillige

  • Du kan indgå i formidlingsopgaver både internt og eksternt

  • Er bevidst om egen rolle som rådgiver og menneske i et eksistentielt felt, og har både refleksion og handlingskompetencer ifht. egenomsorg

  • Du er indstillet på, at der i mindre omfang kan være aktiviteter i eftermiddags og aftentimer, og der er derfor brug for en fleksibel arbejdstilrettelæggelse

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder et meningsfyldt arbejde i landets største sygdomsbekæmpende organisation. Du indgår i Kræftens Bekæmpelses afdeling for Patient- og Frivillig Indsats og refererer til rådgivningslederen.

Arbejdstiden er naturligvis røgfri.

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Rådgivningsleder Mette Harpsøe Engel på 22594440 eller psykolog Steen Peter Nielsen på 30765976.

Læs mere på www.cancer.dk

Ansøgning og ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er d. 29.08.2021

Der er planlagt samtaler i uge 36.

Stillingen ønskes besat pr. 1. nov. 2021.

Vi modtager KUN ansøgninger via vores elektroniske rekrutteringssystem på www.cancer.dk/job.

En ud af tre danskere bliver på et tidspunkt i deres liv ramt af kræft. To ud af tre bliver pårørende. Med så mange berørte vil vi samle befolkningen i et stærkt og aktivt fællesskab mod kræft, og som medarbejder kan du være med til at gøre en vigtig forskel. Kræftens Bekæmpelse er en demokratisk forening, hvor lokalforeninger og frivillige medvirker til, at vi når vores mål om, at færre får kræft, at flere overlever kræft, og at alle får det bedst mulige liv med og efter kræft.


Kontakt

Kræftens Bekæmpelse

Strandboulevarden 49
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-07-2021
Udløber:
29-08-2021
Kviknummer:
LJA-82423989
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed