I dag er der 
23
23
 ledige job på Psykologjob.dk
Gem annonce
Høje-Taastrup Kommune

Høje-Taastrup Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 03-02-2021

Familiebehandler til Styrket Familiebehandling i Høje-Taastrup Kommune

Familiebehandler til Styrket Familiebehandling i Høje-Taastrup Kommune

Har du mod på at udvikle ny praksis for udsatte børn, unge og familier for at undgå anbringelse? Ønsker du at blive en del af et ambitiøst tværfagligt team, der skal arbejde med intensive familiebehandlingsindsatser? Er du idérig, kreativ og fleksibel og kan agere som rollemodel?

Så er du måske vores nye kollega i Afdelingen for Styrket Familiebehandling i Høje-Taastrup Kommune

På baggrund af gode erfaringer og lovende praksis har vi i Høje-Taastrup Kommune udvidet vores styrkede familiebehandlingsindsats målrettet udsatte børn, unge og familier i risiko for anbringelse. Da en af vores dygtige familiebehandlere går på barsel, søger vi derfor en familiebehandler til intensive og håndholdte familiebehandlingsforløb og sikkerhedsplansarbejde med børn, unge, deres familier og brede netværk. Er det dig vi leder efter? 

Du bliver en del af en nyetableret tværfaglig afdeling Styrket Familiebehandling, der består af 5 familiebehandlere og en afdelingsleder. Derudover er der en behandlingsansvarlig psykolog, en familieplejekonsulent, 6 socialrådgivere og en afdelingsleder fra Familieafdelingen koblet til teamet.

Afdelingen er en del af Børne- og Ungerådgivningscenteret, der består af: Familieafdeling, Familiesporet (udførerafdeling), PPR, Sundhedstjeneste og Administration. Du har derfor let adgang til dine tværfaglige samarbejdskollegaer.

Afdelingen skal gennem tværprofessionelt samarbejde om familiebehandling og myndighedsarbejde hjælpe familierne tilbage i trivsel og udvikling. Teamets faglige fundament bygger på mentalisering og herunder AMBIT-metoden.

Arbejdet skal udføres i familiens hjem, i vores behandlingshus Vangen samt i dagtilbud/skole, og kræver en vis tidsmæssig fleksibilitet. Du skal altså arbejde i de kontekster, hvor potentialet for forandring er størst.

Det forventes, at du:

 • Er en erfaren familiebehandler med en basisuddannelse inden for det pædagogiske, psykologiske eller socialfaglige felt. Det er en fordel, hvis du har en efteruddannelse i familiebehandling.

 • Trives med at arbejde tæt i et team, men samtidig kan arbejde selvstændigt og hviler i din egen faglighed. Ligesom du skal kunne gå til andres faglighed med respekt og nysgerrighed.

 • Kan arbejde både direktivt og refleksivt - og være i stand til at genkende mentaliserings- svigt hos dig selv og andre.

 • Kan skabe struktur og stilladsering i arbejdet også i de mest komplekse sager.

 • Er i stand til at bevare roen og udholde familiens udsathed også i akutte og vanskelige situationer.

 • Har erfaring med FIT (Feedback Informed Treatment) eller har stor lyst til at lære det.

 

Du skal endvidere have erfaring med nogle af de nedenstående opgaver eller rigtig gode forudsætninger for at lære dem:

 • Mentaliseringsbaseret forandringsarbejde. Erfaring med AMBIT er en fordel, men ikke et krav.

 • Flerfamilieaktiviteter.

 • Netværksarbejde både aktivering af familiens professionelle og private netværk samt civilsamfundet.

 • Tovholderfunktion på en fælles plan sammen med familien og det professionelle netværk på tværs af forvaltninger.

 • Tværfagligt samarbejde især tæt samspil med myndighedsområdet, udførerområdet (kontaktpersoner, familiepsykologer og familievejledere) og andre fagpersoner.

 

Vi tilbyder:

 • Deltagelse i spændende udviklingsarbejde.

 • Et inspirerende fagligt og socialt arbejdsmiljø med fokus på faglig udvikling og trivsel.

 • Understøttende fora som f.eks. tværfaglige behandlings- og FIT konferencer samt supervision.

 • Læringsmiljøer, hvor vi på baggrund af gode og dårlige erfaringer sammen bliver klogere på effektivt behandlingsarbejde i udsatte familier og lærer i fællesskab. Der vil være fokus på at arbejde med klare mål sammen med familien samt opfølgning på effekterne.

 

Vilkår, yderligere oplysninger og datoer:

Stillingen er et barselsvikariat og dermed tidsbegrænset. Stillingen ønskes besat snarest muligt og senest 1. maj 2021.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst med den forhandlingsberettigede organisation.

Der må forventes mulighed for arbejde først eller sidst på dagen, aftenarbejde f.eks. i forbindelse med hjemmebesøg samt weekendarbejde omkring de komplekse familieopgaver i særlige akutte tilfælde. 

Hvis du har spørgsmål vedr. stillingen, kan du henvende dig til afdelingsleder Signe Maria Rasmussen på tlf. 29178228 eller mail Signera@htk.dk

Ansøgningsfrist er senest den 14. marts 2021

Send din ansøgning, CV samt dokumentation for uddannelse og erhvervserfaring. Efter aftale med dig indhenter vi referencer. Vi skal gøre opmærksom på, at vi som led i ansættelsesprocessen indhenter straffe- og børneattest.

Samtaler forventes afholdt i uge 11.


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Høje-Taastrup Kommune

Bygaden 2
2630
Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-02-2021
Udløber:
14-03-2021
Kviknummer:
LJA-81664433
Jobtype:
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde:
Psykiatri,
Socialrådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Hejmdal Privathospital A/S
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
18-03-2021
Region Hovedstaden, Psykiatrisk Center København
København, Storkøbenhavn
Frist:
19-03-2021