I dag er der 
23
23
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Falck Healthcare

Falck Healthcare

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 14-01-2021

Falck Healthcare søger autoriseret psykolog til barselsvikariat

Psykologenheden i Falck Healthcare søger autoriseret psykolog til barselsvikariat

 

En af vores psykologer i afdelingen skal på barsel. Vikariatet er i første omgang 9 måneder fra 1. april 2021 og året ud. Vikariatet er som udgangspunkt 37 timer per uge, men kan også etableres som en deltidsstilling.

 

Vi er en afdeling med fokus på udvikling og drift af psykologiske opgaver, som løses af Psykologenheden og vores netværket af psykologer rundt omkring i landet. De primære områder er akutpsykologi, klinisk psykologi, erhvervs- og organisationspsykologi, psykisk arbejdsmiljø, metodeudvikling og netværksledelse.

 

Som Psykologenhed er vi placeret i en organisation, hvor dagligdagen også inkluderer samarbejdsflader med salg og IT samt tværfagligt samarbejde med læger, sygeplejersker, fysioterapeuter og socialrådgivere.

 

Vi søger

Autoriseret psykolog

 • Stillingen indebærer fem primære opgavetyper:

 • Samtaleforløb (stress, angst og depression samt arbejdsrelaterede problematikker)

 • Telefonvagt/hotline

 • Understøttelse af netværksdriften

 • Bidrag til produktudvikling

 • Konsulentopgaver (supervision, debriefing, undervisning, arbejdsmiljørådgivning)

 

Vi søger en psykolog, der trives med kliniske samtaler og har både mod på samt evner til at løse konsulentopgaver. Der lægges vægt på selvstændighed og organisatorisk tæft. Og at du formår at bidrage til afdelingens sammenhængskraft. Både fagligt og socialt.

 

Vi kan tilbyde

Vi er en afdeling med 5 psykologer og to administrative medarbejdere. Grundrytme, tillid og kompetencer på tværs, hjælper med til at løse selv hasteopgaver på en ordentlig måde. Med plads til humor og andet socialt bærende. Vi kan med andre ord tilbyde dig en hverdag med fokus på opgaven og samarbejdet samt trivslen. Inkluderet er:

 • Grundig oplæring i opgaver og systemer

 • Fagligt fokus og kompetenceløft

 • Supervision hver 14.dag

 • Adgang til alsidige opgaver

 • En social aktiv afdeling

 • Fleksibel tilrettelæggelse af arbejdet

 

Praktiske forhold

Vi har til huse i Falck-Center CPH, Sydhavnsgade 18, 2450 København S. De kliniske samtaler gennemføres i vores sundhedsklinik, Nyropsgade 17 ved Vesterport station.

 

Ansøgning

Ansøgning med CV sendes til administrativ koordinator Tanja C.J. Nielsen per mail: tas@falck.dk

Ansøgningsfristen er 8.februar 2021. Samtalerne afholdes løbende og senest i starten af uge 8. Har du spørgsmål, kan du kontakte chefpsykolog Jacob V. Nissen på tlf.: 29371913 / mail: jvni@falck.dk

 

Falck Healthcare en del af noget større

Falck Healthcare er den største udbyder af sundhedsydelser i Norden. Formålet er at gøre det nemt for virksomheder og organisationer at sikre et længere og bedre arbejdsliv.

Hos Falck ser vi det som vores ansvar at arbejde hen imod en mere forebyggende fremtid. Vi arbejder derfor målrettet på at skabe lange og sunde liv til glæde for alle. Det gør vi ved at tilbyde hele sundhedsværdikæden via forebyggelse, behandling og reaktivering.

Kontakt

Falck Healthcare

Sydhavnsgade 18
2450
København SV
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-01-2021
Udløber:
08-02-2021
Kviknummer:
LJA-81583035
Jobtype:
Vikar/barsel
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Kommune Kujalleq
Nuuk¤Qaqortoq
Frist:
19-03-2021
Kognitiv Center København
København, Storkøbenhavn
Frist:
19-03-2021