I dag er der 
24
24
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Falck Healthcare

Falck Healthcare

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 26-06-2019

Falck Healthcare søger autoriseret psykolog

Psykologenheden i Falck Healthcare søger autoriseret psykolog til fuldtidsstilling

Psykologenheden i Falck Healthcare varetager udvikling og drift af psykologiske opgaver, som løses af Psykologenheden og vores netværk af psykologer rundt omkring i landet. De primære områder er akutpsykologi, klinisk psykologi, erhvervs- og organisationspsykologi, arbejdsmiljø, metodeudvikling og netværksledelse. Som Psykologenhed er vi placeret i en organisation, hvor dagligdagen også indeholder samarbejdsflader med salg samt tværfagligt samarbejde med læger, sygeplejersker, fysioterapeuter og socialrådgivere.

Vi søger

1 autoriseret psykolog med klinisk erfaring.

Stillingen indeholder klinisk og administrativt arbejde. Opgaverne vil primært være klientforløb i Sundhedscentret samt administration og dialog i forhold driften af vores psykologiske netværk. Derudover vil der være 1-2 ugentlige telefonvagter med overvejende klinisk indhold. Det er derfor en fordel, men ikke en absolut forudsætning, hvis du har en bred klinisk erfaring med fx stress, ledelsesparring, konflikter, terapi og rådgivning. De mere administrative sider af driften varetages af andre kollegaer, men grænsefladerne er en del af stillingen.

Det er vigtigt, at du trives i kliniske såvel som administrative sammenhænge og er i stand til at veksle mellem disse ud fra prioritering af arbejdsopgaver. I hverdagen har vi mange snitflader internt i Psykologheden, men også forskellige ansvarsområder. Vi vægter derfor, at du formår at arbejde både selvstændigt og sammen med dine kolleger. I Psykologenheden og på tværs af afdelingerne.

Om Psykologenheden

Vi er en afdeling med 1 chefpsykolog, 3 psykologer, 1 administrativ koordinator, 1 team manager og 1 direktør. Arbejdsområderne er fordelt, så alle har en faglig ledelsesopgave. Det giver en dagligdag med tydelige ansvarsroller i et fagligt miljø, hvor samarbejde og sparring er en vigtig del. Den høje faglighed og den høje grad af selvstændighed sameksisterer med en god og støttende stemning på det kollegiale niveau. Vi har til huse i Falck-Center CPH, Sydhavnsgade 18, 2450 København SV.

Ansøgning

Ansøgning med CV og autorisationsbevis sendes til administrativ koordinator Tanja Nielsen per mail: psykologenheden@falck.dk

Ansøgningsfristen er 31. juli 2019. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler midt august. Har du spørgsmål, kan du kontakte chefpsykolog Jacob V. Nissen på tlf.: 29371913/mail: jvni@falck.dk  

Om Falck Healthcare A/S

I Falck Healthcare arbejder vi for at gøre sundhed nemt for medarbejdere og ledere i private virksomheder, offentlige organisationer og kunder i forsikrings- og pensionsselskaber.

Falck Healthcare A/S blev stiftet i 2001 på baggrund af Falcks erfaringer med at yde krisehjælp og behandle Falck reddere, der havde oplevet noget voldsomt i forbindelse med deres arbejde med at redde andre.

Siden da er der sket meget, og vi er i dag Danmarks største leverandør af sundhedsydelser til det danske arbejdsmarked. Vi arbejder inden for fire områder: forebyggelse, behandling, organisation og ledelse, samt uddannelse, hvor vi skaber synlige, effektive, målbare og vedvarende forandringer for vores kunder. 

Kontakt

Falck Healthcare

Sydhavnsgade 18
2450
København SV
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-06-2019
Udløber:
31-07-2019
Kviknummer:
LJA-74228681
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed
Lignende job
Psykologhuset Vesterport
København, Storkøbenhavn
Frist:
01-11-2019
Københavns Kommune, Socialforvaltningen
Hørsholm, Storkøbenhavn
Frist:
20-10-2019