I dag er der 
9
9
 ledige job på Psykologjob.dk
Gem annonce
Hejmdal Privathospital A/S

Hejmdal Privathospital A/S

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 02-09-2020

Erfaren psykolog til voksenområdet udredning og behandling

Hvis du trives godt med stor indflydelse og selvstændige ansvarsområder, vil du befinde dig godt på Hejmdal. Vi sætter nemlig faglig ekspertise højt, og vi bifalder og understøtter gode inputs til fortsat udvikling af vores tilbud og organisation.

Vi tilbyder fastansættelse på fuld tid i den ambulante klinik på en spændende, ambitiøs og kollegial arbejdsplads lige ud til Skt. Jørgens sø på Frederiksberg.

Tværfaglig og monofaglig sparring og supervision er en del af arbejdet, og vi samarbejder med respekt for alle faggrupper. Du vil samarbejde med speciallæger i psykiatri, specialiserede psykologer, sygeplejersker, pædagoger, lærere og administrativt personale.

Dine opgaver vil involvere både udredning og behandling sidstnævnte i form af psykoterapeutisk behandlingsarbejde med samtalebehandling af psykiatriske patienter med angst, depression, PTSD, OCD og personlighedsforstyrrelser. Vi behandler både patienter med svær funktionshæmning og klienter med lettere tilstande. Udredningsopgaver involverer indledende samtaler, psykopatologiske vurderinger og diagnostisk udredning vha. forskellige tests og metoder.

Vi søger en autoriseret psykolog med solid og bred erfaring med udredning og psykoterapeutisk behandling af psykiatriske patienter med forskelligartede diagnoser, gerne i psykiatrisk regi.

Vi søger en begejstret og proaktiv kollega, der:

  • Brænder for at bruge sine kompetencer i et travlt men altid (om)hyggeligt miljø, der vægter faglig kvalitet og værdsætter nytænkning og sammenhængskraft

  • Trives med selvstændige beslutninger og opgaver og som samtidig indgår i en arbejdsplads, hvor konference samt mono- og tværfagligt samarbejde er afgørende

  • Kan trives med at arbejde i en privat virksomhed, hvor kundeservice, forretning og faglighed går hånd i hånd.

  • Har en god skriftlighed og journalføringsmoral

 

Praktiske oplysninger

Arbejdstid: fuldtid/37 timer

Arbejdssted: Martinsvej 7-9, 1926 Frederiksberg C

Ansættelsesdato: pr. 01.11.2020 eller 01.12.2020

Ansøgningsfrist: 27. september 2020

Ansøgning

Ansøg via knappen søg jobbet online.

Vi lægger vægt på, at du i din ansøgning tydeligt beskriver hvad der motiverer dig i jobbet, og hvilke af dine kompetencer som matcher jobbet. Herunder bedes du anføre, hvilke tests du udfører.

Har du spørgsmål til stillingen, som du ikke kan finde svar på i opslaget eller på vores hjemmeside, www.hejmdal.dk, er du velkommen til at kontakte direktør Rikke Engelbrecht på rie@hejmdal.dk.

Vores privathospital er en helhedsorienteret og kvalitetsbevidst virksomhed, hvor såvel offentligt henviste, som privatbetalende kunder udredes og behandles ligesom vi tilbyder en række andre ydelser, eksempelvis speciallægeerklæringer, psykologiske undersøgelser, forældrekompetenceundersøgelser, arbejdsmarkedsvurderinger, kurser og supervision.

Vi modtager patienter fra regionerne, via kommuner og forsikringsselskaber samt via selvbetaling. Vi har kundeservice på dagsordenen og møder vores patienter og deres familier med respekt og omsorg og med faglig kvalitet i højsædet.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Hejmdal Privathospital A/S

Martinsvej 7-9
1926
Frederiksberg C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-09-2020
Udløber:
27-09-2020
Kviknummer:
LJA-80997740
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Københavns Kommune, Socialforvaltningen
København, Storkøbenhavn
Frist:
28-09-2020
Grønlands Selvstyre, Center for National Vejledning
Nuuk
Frist:
23-09-2020