I dag er der 
24
24
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Hejmdal Privathospital

Hejmdal Privathospital

|
Østjylland
|
Indrykket 27-04-2020

Erfaren psykolog til børne- og ungeområdet

Hejmdal i Aarhus søger specialpsykolog i børne-ungdomspsykiatri/erfaren psykolog til børne- og ungeområdet til fastansættelse på fuld tid på en spændende, ambitiøs og kollegial arbejdsplads i det mest centrale Aarhus.

Hvis du savner og trives godt med stor indflydelse og selvstændige ansvarsområder og en vis grad af fleksibel arbejdsplanlægning, vil du befinde dig godt på Hejmdal. Vi sætter nemlig faglig ekspertise højt, og vi bifalder og understøtter gode inputs til fortsat udvikling af vores tilbud og organisation.

Tværfaglig og monofaglig sparring og supervision er en del af arbejdet, og vi samarbejder med respekt for alle faggrupper.

I Aarhus vil du arbejde tæt sammen med en specialistuddannet psykolog, en speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri og en administrativ medarbejder samt en række konsulenter, der er psykologer, sygeplejerske og diætist. Du vil derudover samarbejde på tværs af landet med kollegaer, der er speciallæger i børne-ungdomspsykiatri, speciallæger i psykiatri, specialiserede psykologer, sygeplejersker, pædagoger, lærere og administrativt personale.

Dine arbejdsopgaver vil være udrednings, behandlings- og konsultative opgaver.

Vi søger en psykolog med solid erfaring med diagnostisk udredning af børn og unge og/eller solid testerfaring, således at du kan varetage udredningsopgaver selvstændigt. Du skal ligeledes varetage psykoedukative og terapeutiske forløb med børn, unge og deres familier. Vi lægger også vægt på, at du har arbejdet med mere konsultative og vejledende opgaver fx rådgivning ind i primærsektoren også til andre fagpersoner. Erfaring med spiseforstyrrede børn og unge vil også blive set positivt på.

Vi søger en begejstret og proaktiv kollega, der:

  • Brænder for at bruge sine kompetencer i et travlt men (om)hyggeligt miljø, der vægter faglig kvalitet og værdsætter nytænkning og sammenhængskraft

  • Trives med selvstændige beslutninger og opgaver og som samtidig indgår i en arbejdsplads, hvor konference samt mono- og tværfagligt samarbejde er afgørende

  • Kan trives med at arbejde i en privat virksomhed, hvor kundeservice, forretning og faglighed går hånd i hånd.

  • Har en god skriftlighed og journalføringsmoral


Praktiske oplysninger

Arbejdstid: fuldtid/37 timer.

Arbejdssted: Park Allé 5, st. tv., 8000 Aarhus C.

Ansættelsesdato: pr. 1.8.2020.

Ansøgningsfrist: 1. juni 2020.

Ansøgning

Ansøg via knappen Søg jobbet online.

Vi lægger vægt på, at du i din ansøgning tydeligt beskriver, hvad der motiverer dig i jobbet, og hvilke af dine kompetencer som matcher jobbet. Herunder bedes du anføre, hvilke tests/ undersøgelsesredskaber du udfører.

Har du spørgsmål til stillingen, som du ikke kan finde svar på i opslaget eller på vores hjemmeside, www.hejmdal.dk, er du velkommen til at kontakte direktør Rikke Engelbrecht på rie@hejmdal.dk.

Om Hejmdal

Vores privathospital er en helhedsorienteret og kvalitetsbevidst virksomhed med fire afdelinger på tværs af landet, hvor vi udreder og behandler børn, unge og voksne henvist fra regioner, sundhedsforsikringer, kommuner og selvbetalende klienter. Vi har ligeledes et daghospital på Frederiksberg for børn og unge.

Vi udreder og behandler både børn, unge og voksne med autisme, ADHD, OCD, angst, depression og lettere psykotiske lidelser. Vores voksenteam behandler ligeledes personer med personlighedsforstyrrelser og PTSD. Vi behandler også lettere tilstande af psykiske lidelser og arbejder med forebyggelse, vejledning og rådgivning.

Vi varetager derudover en række andre ydelser, eksempelvis speciallægeerklæringer, psykologiske undersøgelser, forældrekompetenceundersøgelser, arbejdsmarkedsvurderinger, kurser og supervision. Erfaring med dele af ovenstående vil blive vægtet.

Vi har kundeservice på dagsordenen og møder vores patienter og deres familier med respekt og omsorg og med faglig kvalitet i højsædet.


Kontakt

Hejmdal Privathospital

Park Allé 5, st.tv.
8000
Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
27-04-2020
Udløber:
01-06-2020
Kviknummer:
LJA-80168565
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed
Lignende job
Slagelse Kommune
Slagelse, Vestsjælland
Frist:
14-08-2020
Aalborg Kommune
Aalborg, Nordjylland
Frist:
05-08-2020