I dag er der 
12
12
 ledige job på Psykologjob.dk
Gem annonce
Center for Autisme

Center for Autisme

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 08-10-2020

Erfaren psykolog med speciale i autisme

Center for Autisme Herlev

I Center for Autismes afdeling for rådgivning, undersøgelser og kurser (RUK) udvider vi vores team med yderligere en autoriseret psykolog, gerne med specialistuddannelse.

Vi er et stort hus med over 40 ansatte fordelt på 4 afdelinger, så vi spænder over mange forskellige faggrupper og arbejdsområder. Her kommer dagligt en del brugere, som går på STU, kommer i beskyttet beskæftigelse eller som brugere i vores netværksgrupper. Vi har desuden en lille forskningsafdeling.

I RUK-afdelingen er vi 11 medarbejdere (1 sekretær, 8 psykologer, heraf mange med specialistuddannelse, og 2 specialpædagogiske vejledere) samt en faglig koordinator og en afdelingsleder. Vi er en dynamisk arbejdsplads med en let og rar omgangstone, og vi værner om både vores faglighed og vores arbejdsmiljø samt trivsel.

Som en privat og fondsdrevet virksomhed skal vi altid balancere mellem: På den ene side udvikling af fagligheden, og det at gøre en forskel for personer med autisme og/eller deres netværk, og på den anden side salg af vores høje faglige niveau samt ekspertise på autismeområdet til kommuner, virksomheder og privatpersoner. Afhængigt af efterspørgslen kan der være en bred variation i arbejdsopgaverne, med gode muligheder for at præge sit eget arbejdsfelt i den retning, som man ønsker og har kvalifikationer til.

Du skal have

Solid viden og erfaring med autisme og forskellige funktionsniveauer, og meget gerne viden om andre neuroudviklingsforstyrrelser, herunder mental retardering. Vi ser gerne, at du specifikt har erfaring med autisme fra unge- og/eller voksenområdet. Ligeledes vil erfaring med tilgang og behandling af komorbide tilstande være en fordel.

Vores arbejde indenfor udredninger og rådgivning er kerneområder, som du skal kunne indgå i, for eksempel ved VISO-opgaver omkring komplekse sager i kommunerne. Derudover ser vi gerne, at vores nye psykolog på længere sigt kan påtage sig undervisningsopgaver.

Arbejdet indebærer en høj grad af selvstændighed og ansvar for egne sager; men kræver også, at man kan indgå i tæt samarbejde i team af kolleger og andre fagfolk. Du vil sammen med teamet på RUK dække et bredt felt af kliniske aktiviteter herunder:

  • Udredning af autismesymptomer, komorbide tilstande samt neuropsykologiske dysfunktioner
  • Rådgivning og supervision til fagpersoner i normal- og specialområdet
  • Behandlingsopgaver eksempelvis i forhold til angstproblematikker, OCD m.m.
  • Støttende samtaler, og psykoedukation til personer med autisme
  • Rådgivende og støttende samtaler med forældre og andre pårørende
  • Undervisning og kursusaktiviteter

Tiltrædelse snarest muligt/senest den 1. januar 2021 eller efter nærmere aftale. Løn efter gældende overenskomst. For yderligere oplysninger bedes du henvende dig til faglig koordinator Dorte Bek-Pedersen på dbp@centerforautisme.dk eller på telefon: 52 51 31 28 eller til afdelingsleder Christine Pedersen på clp@centerforautisme.dk eller på telefon: 61 44 17 47. Der vil være ansættelsessamtaler den 11. november 2020.


Ansøgningen sendes senest onsdag den 4. november kl. 12:00 til afdelingsleder Christine Pedersen på info@centerforautisme.dk. Vi indkalder til samtaler.

 


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Center for Autisme

Herlev Hovedgade 199
2730
Herlev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-10-2020
Udløber:
04-11-2020
Kviknummer:
LJA-81248004
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed,
Konsulent og rådgivning,
Supervision
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Dansk Stalking Center
København, Storkøbenhavn
Frist:
15-11-2020
Guldborgsund Kommune - Pædagogisk Psykologisk Center
Guldborgsund, Lolland & Falster
Frist:
30-10-2020