I dag er der 
14
14
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Dignity - Dansk Institut mod Tortur - tidl. RCT.

Dignity - Dansk Institut mod Tortur - tidl. RCT.

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 17-10-2019

Erfaren psykolog med kompetencer inden for traumebehandling

Har du lyst til at arbejde med rehabilitering af traumatiserede flygtninge i et tværfagligt samarbejde? Er du en fagligt velfunderet psykolog med solid erfaring inden for udredning og behandling af traumer? Har du interesse i at arbejde i et tværkulturelt felt og i en international menneskerettighedsorienteret organisation?

 

Så kan DIGNITY - Dansk Institut Mod Tortur tilbyde dig en spændende fast stilling som psykolog i vores Familieteam i den danske rehabiliteringsafdeling.

 

DIGNITY arbejder med tværfaglig rehabilitering af torturoverlevere og deres familier samt forsknings- og udviklingsarbejde. Vi har status af høj specialisering fra Sundhedsstyrelsen, og vi er et af verdens førende centre, der i mere end 35 år har arbejdet med torturoverlevere.

 

Som psykolog på Dignity får du et alsidigt og spændende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel for nogle af Danmarks mest udsatte borgere. Rehabiliteringsarbejdet foregår i et teambaseret, tæt tværfagligt samarbejde med læger, socialrådgivere, fysioterapeuter og psykologer.

 

Vi lægger vægt på, at du:

 

  • er autoriseret psykolog, gerne med specialistuddannelse i Psykotraumatologi eller Psykoterapi for Voksne.

  • har bred erfaring med udredning og behandling af traumatiserede flygtninge og metodisk kendskab til Acceptance Commitment Therapy (ACT) eller Narrative Exposure Therapy (NET).

  • har gode samarbejdsevner og har lyst til at indgå i et ligeværdigt, fleksibelt tværfagligt samarbejde i udredning, koordinering og tilrettelæggelse af behandlingen.

  • kan arbejde kultursensitivt med afsæt i en bio-psyko-social forståelse af patienternes funktionsnedsættelse og udfordringer.

  • har erfaring med at samarbejde omkring komplekse sager og blik for, hvordan den individuelle traumebehandling kan afstemmes en tværfaglig, familieorienteret indsats.

  • har lyst til at indgå i den faglige udvikling og kvalitetssikring af klinikkens monitorerings- og behandlingsarbejde både i en tvær- og monofaglig kontekst.

 

 

Vi tilbyder dig:

 

  • et job i en dynamisk organisation med globalt udsyn og et stærkt fagligt fokus, hvor alle aktiviteter er drevet af ønsket om at gøre en positiv forskel for mennesker, der har været udsat for tortur.

  • engagerede og dygtige kolleger med fokus på omsorg og fælles læring.

  • sagssupervision i et tværfagligt team og metodesupervision i faggruppen.

  • ansættelsesforhold på overenskomstlignende forhold under Region Hovedstaden.

 

 

Ansættelsesvilkår:

 

Fast stilling på 37 timer ugentligt med tiltrædelse den 1. januar 2020. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og anciennitet.

 

Ansøgningsfristen er fredag den 15. november kl. 12:00. Ansøgning med CV og eksamensbevis sendes via linket til vores HR-portal, Bamboo.

 

Vi planlægger at holde samtaler i fredag den 22. november 2019.

 

Yderligere informationer:

 

Hvis du ønsker yderligere oplysninger omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder David Oehlenschläger, på mail: do@dignity.dk eller telefon: +45 2240 7736.  For spørgsmål vedrørende psykologfaglige arbejdsopgaver kan du kontakte fagkoordinator Rikke Kann, på mail: rka@dignity.dk eller telefon: +45 4120 0344.

 

Om DIGNITY:

 

DIGNITY er en selvejende humanitær, politisk uafhængig institution. DIGNITY rehabiliterer torturoverlevere, der har opnået asyl i Danmark, og har udviklingssamarbejde med organisationer i et antal udviklingslande. Endvidere er forskning i årsager til - og følger af tortur, udvikling af behandlingsmetoder og forebyggelse af tortur vigtige indsatsområder. Besøg os også på www.dignity.dk.

 

DIGNITY betragter mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.


Kontakt

Dignity - Dansk Institut mod Tortur - tidl. RCT.

Bryggervangen 55
2100
København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
17-10-2019
Udløber:
15-11-2019
Kviknummer:
LJA-76570079
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed
Lignende job
Hejmdal Privathospital
Aarhus, Østjylland
Frist:
01-06-2020
Københavns Kommune, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
København, Storkøbenhavn
Frist:
03-06-2020