I dag er der 
9
9
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Glostrup Kommune, KABS Hvidovre

Glostrup Kommune, KABS Hvidovre

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 01-07-2020

Erfaren kognitiv orienteret psykolog søges til KABS Hvidovre

KABS Hvidovre søger pr. 1. oktober 2020 eller snarest derefter en autoriseret psykolog. Har du erfaring med at behandle borgere med misbrugsproblemer eller med lavt funktionsniveau, og kunne du tænke dig at være involveret i behandling af borgere med opioidafhængighed og sætte fokus på psykologfaglighed i en travl behandlingsafdeling, så kontakt os.

 

Om KABS Hvidovre:

KABS er en virksomhed ejet af Glostrup Kommune, som tilbyder misbrugsbehandling til egne borgere og udbyder den resterende kapacitet til borgere fra andre kommuner. KABS Hvidovre er et behandlingstilbud til mennesker med opioid- og/eller alkoholafhængighed til voksne. Derudover huser Hvidovre afdelingen et højt specialiseret tilbud med lægeordineret heroin behandling.

 

Kabs Hvidovre yder alkoholbehandling, konventionel substitutionsbehandling og højt specialiseret behandling med lægeordineret heroin. Kabs Hvidovre er således et unikt tilbud, hvilket efterspørges og bruges af brugere fra hele Sjælland. Vi er 28 kollegaer med forskellige fagligheder, heraf flere erfarne speciallæger.

 

Målgruppen i KABS Hvidovre er spændende, med et bredt spektrum af psykiske belastninger og lidelser. Vi ser en hyppig komorbiditet med senfølgeproblematikker og reaktioner på traumer og stress, ADHD og angst. I 2021 uddanner vi psykologgruppen og en del af lægerne i PE ligesom vi ønsker at styrke vores tilbud til borgere med AHDH. I KABS vægter vi det psykologfaglige behandlingsfelt højt, og der er ansat psykologer på samtlige behandlingsafdelinger; aktuelt er der 8 psykologer ansat i KABS. Vi arbejder med evidensbaserede metoder med udgangspunkt i MI, KAT, ACT, DAT og på sigt PE. Afdelingens tilbud omfatter blandt andet:

 

 • Individuelle samtaler og gruppebehandling

 • Socialpædagogiske tilbud

 • Psykomotorisk terapi og psykologisk behandling

 • Bistand fra socialrådgivere

 • Sundhedssamtaler, fremskudt behandling af hepatitis

 • Lægelig udredning og behandling af misbrug og psykiatriske lidelser

 

Om jobbet:

 

Som vores nye psykolog kommer du til at varetage den psykologiske behandling i afdelingen med både individuelle og gruppeterapeutiske tilbud. Du giver kollegaer sparring omkring psykologfaglige spørgsmål ved teammøder og på behandlingskonferencer, ligesom du bidrager til undervisning og i samarbejde med ledelsen, skaber du faglige udviklingsrum i afdelingen for dig og din kollegaer.

 

Vi ser gerne du har følgende kompetencer:

 

 • Autoriseret psykolog som har erfaring med at behandle borgere med et lavt funktionsniveau og gerne erfaring med at behandle borgere med en afhængighedsproblematik

 • Fagligt velfunderet med erfaring indenfor det kognitive område

 • Vil gerne arbejde tværfagligt og bidrage med en psykologfaglig vinkel

 • Du kan tænke ud af boksen løse vanskeligheder på en respektfuld måde, samt tilbyde viden og erfaringer både ifht. brugerrettede processer og internt i afdelingen

 

Vi tilbyder:

 

 • Regelmæssig supervision

 • Gode muligheder for videreuddannelse fx PE

 • En afdeling hvor dagene aldrig er ens

 • En erfaren og engageret tværfaglig kollegagruppe

 

Har du interesse i stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Carsten Munkholm (ferie uge 26-28) tlf. 21 78 51 53 eller souschef Maja Kristensen (ferie uge 29-31) tlf. 24 91 10 91. Oplysninger om KABS findes på www.kabs.dk.

 

Er stillingen noget for dig, så send en elektronisk ansøgningen via søg stillingen inden tirsdag den 18. august 2020 kl. 12:00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt fredag den 21. august 2020.

 

I Glostrup kommune er der en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes straffeattest og evt. børneattest.

 

Alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

 

Ansøgningsfrist:

18. august 2020

Kontakt

Glostrup Kommune, KABS Hvidovre

Hvidovrevej 80D, sal 1
2610
Rødovre
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-07-2020
Udløber:
18-08-2020
Kviknummer:
LJA-80571443
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Grønlands Selvstyre, Center for National Vejledning
Nuuk
Frist:
23-09-2020
Professionshøjskolen UCN
Aalborg, Nordjylland
Frist:
10-10-2020