I dag er der 
12
12
 ledige job på Psykologjob.dk
Gem annonce
Aleris-Hamlet Hospitalet Ringsted

Aleris-Hamlet Hospitalet Ringsted

|
Midtsjælland
|
Indrykket 19-06-2019

Er du vores nye psykolog?

Aleris-Hamlet Hospitaler søger en psykolog til vores smerteenhed i Ringsted. Hvis du er autoriseret psykolog, og du kan identificere dig med nøgleordene omtanke, professionalisme, engagement og nytænkning, så læs videre. 

 

Jobbet

Vi har travlt i vores smerteklinik, og søger derfor 1-2 autoriserede psykologer, som kan indgå i vores tværfaglige smertebehandling. Som vores nye psykolog vil du få det faglige ansvar for det enkelte patientforløb samtidig med, at du sikrer kvaliteten og den løbende udvikling af området. Derudover vil du også være garant for at holde Aleris- Hamlets psykologiske smertebehandling ajour, med udgangspunkt i på den nyeste forskning og viden. Psykologen i Smerteenden har også ansvaret for supervision af andre faggrupper i relation til smertebehandling. Vi arbejder efter retningslinjerne i Den Danske Kvalitetsmodel. Klienterne i smerteklinikken er primært regionshenviste, men vi har også selvbetalere og forsikringsdækkede klienter.

 

Som vores nye psykolog vil du indgå i et behandlingsteam der består af en speciallæge, en sygeplejerske, en fysioterapeut og en socialrådgiver. Behandlingsteamet arbejder tæt sammen med lægesekretærerne i vores kundeservice.  

 

Der er som udgangspunkt tale om en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen, men da det er vigtigt for os at finde de rigtige kollegaer, kan stillingen også deles mellem to psykologer. Dit primære arbejdssted bliver vores hospital i Ringsted, men du vil også i perioder skulle understøtte vores hospital i Søborg.

 

Vi forventer, at du:

 

 • Er autoriseret psykolog, med min 3 års klinisk erfaring, gerne med smertebehandling

 • Er kvalitetsbevidst, fagligt engageret og stærk i klientkontakten

 • Forstår at kundeoplevelsen er essentiel for forretningen

 • Er teamorienteret, fleksibel og en god samarbejdspartner

 • Kan arbejde selvstændigt med ansvar over for behandlingskoncept, kunde og kolleger

 • Har godt humør, gode kommunikations- og formidlingsevner

 • Har mod på at udvikle digitale løsninger

   

Vi tilbyder:

 • Et job hvor forskning og udvikling vil være en central og vægtet del af det daglige arbejde
 • En spændende arbejdsplads, hvor medarbejderne altid er opmærksomme på at gøre deres bedste og arbejde på at blive bedre hele tiden
 • En tværfaglig arbejdsplads med engagerede, dedikerede, positive og fagligt kompetente kollegaer, der arbejder som et fælles team
 • En arbejdsplads, hvor du har mulighed for at påvirke den videre udvikling gennem fagligt engagement og nytænkning  
 • En arbejdsplads, der altid sætter kunden i fokus, og hvor den patientoplevede kvalitet er omdrejningspunktet i ethvert møde

 

Hvis du har kvalifikationerne og stillingen har vakt din interesse, så glæder vi os til at høre fra dig.

 

Ansøgning
Send din ansøgning, CV og evt. tilhørende bilag via knappen nederst Ansøg via Link til højre.

 

Ansøgningsfrist
Dette opslag har ikke nogen ansøgningsfrist. De indkomne ansøgningerne vil blive evalueret, og vi indkalder løbende til samtaler. Opslaget vil blive taget af hjemmesiden, når vi har fundet den rette kandidat.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til, at kontakte hospitalschef Kamilla Nørhave på 4187 1265 eller Chefpsykolog Annette Gaard 2619 6378.

 

 

Aleris-Hamlet Hospitaler er en del af Aleris-koncernen, som er en af Skandinaviens førende, private sundhedsvirksomheder. Aleris tilbyder sundhedsydelser og diagnostiske tjenester i Sverige, Norge og Danmark. Aleris har ca. 4.500 medarbejdere på sine ca. 100 lokationer og har en årlig en omsætning på SEK 5,8 mia. Aleris ejes af Patricia Industries, som er en del af Investor.

 

ALERIS I DANMARK

I Danmark er Aleris-Hamlet Hospitaler en af de førende private sundhedsaktører. Udover at drive landets største landsdækkende kæde af privathospitaler med afdelinger i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Herning, København og Ringsted, har Aleris-Hamlet også et innovativt forretningsben, som fokuserer på at udvikle digitale sundhedsløsninger, der kan bidrage til en bedre kundeoplevelse og effektivisere sundhedsvæsenet. Aleris-Hamlet Hospitaler tilbyder sundhedsydelser af høj kvalitet til det offentlige sundhedsvæsen, forsikringsselskaber og til patienter, der selv betaler for deres udredning og behandling. Virksomheden omsætter for ca. 700 mio. DKK og har ca. 1.000 medarbejdere.

 


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Aleris-Hamlet Hospitalet Ringsted

Haslevvej 13
4100
Ringsted
Danmark
Tlf: 57 61 09 14
Praktisk information
Oprettet:
19-06-2019
Udløber:
19-07-2019
Kviknummer:
LJA-74150155
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Falck Healthcare
København, Storkøbenhavn
Frist:
31-07-2019
CSM Midt Nord
Aarhus, Østjylland
Frist:
07-08-2019