I dag er der 
24
24
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Dialog mod Vold

Dialog mod Vold

|
Indrykket 04-06-2019

Dialog mod Vold søger psykologer i Aarhus og København

Vi starter nye projekter og skal have flere psykologer til vores teams i Aarhus og København. Vi søger en psykolog til vores afdeling i Aarhus og to psykologer til vores afdeling i København. Stillingerne i København er henholdsvis en treårig stilling og et barselsvikariat. Begge stillinger er med mulighed for forlængelse.

 

Dialog mod Vold er et behandlings- og kompetencecenter specialiseret i behandling af vold i nære relationer. Dialog mod Vold er landsdækkende og består af tre afdelinger, København, Odense og Aarhus, med i alt 17 psykologer, administrations- og vidensmedarbejdere samt studenter og praktikanter.

 

I Dialog mod Vold har vi fokus på forebyggelse af vold i nære relationer. Vores mål er at antallet af voldsudsatte børn og voksne i Danmark nedbringes. Vi har et 360 graders perspektiv på voldsramte familier og tilbyder derfor psykologbehandling både til personer der udøver vold i nære relationer og til udsatte partnere og børn. Vi tilbyder individuelle og gruppeterapeutiske forløb, par- og familiesamtaler samt børnebehandling. Vi har en evidensbaseret praksis, hvor vi løbende dokumenterer og måler effekten af vores arbejde og inddrager klienterne direkte heri. Læs mere om vores behandling på http://dialogmodvold.dk.  

 

Som psykolog i Dialog mod Vold får du mulighed for at varetage selvstændige opgaver og forskelligartede behandlingsforløb. Du løfter faglige udfordringer i et tæt samarbejde med dine kolleger. I stillingen indgår arbejde ude-af-huset, da vi har samarbejdsaftaler med bl.a. Kriminalforsorgen og kommuner omkring både behandling og undervisning. Desuden varetager og indgår vi kontinuerligt i større samarbejdsprojekter. Aktuelt starter vi to nye projekter. Dels projektet Voldsom Kærlighed i samarbejde med Sex og Samfund og headspace, målrettet unge i usunde kæresterelationer. Dels et nyt projektsamarbejde med MaryFonden, målrettet voldsudsatte gravide og deres familier. Herudover indgår vi løbende i udviklingsprojekter mv. i samarbejde med andre aktører på området bl.a. i regi af Lev Uden Vold, som Dialog mod Vold er medstifter af.

 

Arbejdsopgaver

 

 • Behandlingsforløb inkl. udredning til voksne, unge og børn

 • Interne behandlermøder

 • Samarbejdsmøder med eksterne samarbejdspartnere

 • Undervisnings- og udviklingsopgaver

 • Evt. supervision af yngre kolleger

 

 

Dialog mod Vold tilbyder

 

 • Et meningsfyldt og alsidigt job med spændende udfordringer

 • Et stimulerende arbejdsmiljø præget af faglighed, engagement og godt kollegaskab

 • Supervision, målrettet kompetenceudvikling og udviklingsdage på tværs af DMV afdelingerne

 • En udviklingsorienteret og agendasættende organisation

 • At være en del af AskovFonden, der udvikler løsninger på samfundets aktuelle sociale problemer

 

 

Vi forventer at du er

 

 • Psykolog med behandlingserfaring, gerne autoriseret

 • Erfaren i arbejdet med familier, unge og/eller børn

 • Klar på at arbejde efter vores behandlingsmodel

 • Initiativrig, ansvarlig og samarbejdsorienteret

 • Selvstændig og parat til at arbejde med mennesker der udøver og/eller er udsat for vold

 • Nysgerrig på og villig til at arbejde i et felt præget af dilemmaer, hvor den enkle løsning ikke altid er lige for

 

 

Ansættelsesvilkår

Stillingerne er på 37 timer ugentligt og ønskes besat pr. 1. september 2019. Den treårige stilling i København løber frem til 31. august 2022 og barselsvikariatet i København løber frem til 31. maj 2020.

 

Ansøgningsfrist: 24. juni 2019, kl. 10.00

 

Samtaler forventes afholdt 1. og 2. juli 2019. Vi indhenter efter aftale med ansøger altid referencer inden endelig beslutning om ansættelse. Herudover indhentes børneattest.

 

Ved spørgsmål til stillingerne i København, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Liselotte Pedersen: 30737384 / liselotte.pedersen@dialogmodvold.dk 

 

Ved spørgsmål til stillingen i Aarhus, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Anne Lippert: 51369502 / anne.lippert@dialogmodvold.dk

 

Ansøgning, CV og relevante beviser (eksamensbeviser, autorisation og lign.) uploades i én samlet pdf via anbefaljob.dk via nedenstående link. Det skal fremgå hvilke(n) af de tre stillinger ansøgningen er målrettet:

 

Læs mere om os på http://dialogmodvold.dk

 

Dialog mod Vold er en del af AskovFonden, der er en non-profit NGO med 75 års erfaring i at skabe sociale velfærdsløsninger og inklusion for udsatte mennesker i Danmark. Vores vision er at give mennesker styrken og modet til at tage ansvar og ejerskab for eget liv og det samfund, de er en del af. 


Kontakt

Dialog mod Vold

Struenseegade, 4.sal
2200
København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-06-2019
Udløber:
24-06-2019
Kviknummer:
LJA-73846371
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed
Lignende job
Slagelse Kommune
Slagelse, Vestsjælland
Frist:
14-08-2020
Aalborg Kommune
Aalborg, Nordjylland
Frist:
05-08-2020