I dag er der 
12
12
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Det Nationale Sorgcenter

Det Nationale Sorgcenter

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 02-10-2020

Det Nationale Sorgcenter søger en erfaren gerontopsykolog til København

Vil du arbejde for at sorg ikke ødelægger ældres liv? Vil du bidrage til at udvikle evidensbaserede metoder? Er du en dygtig underviser? Så er jobbet som psykolog i Det Nationale Sorgcenter noget for dig.

 

Det Nationale Sorgcenter er et videns- kompetence- og behandlingscenter som i et evidensbaseret og praksisnært miljø udvikler og arbejder med sorgterapi og behandling. Nu søger vi en psykolog til vores hovedafdeling i København, da vi er i gang med udvikle og implementere et nyt indsatsområde: Sorgterapi med ældre.

 

Det Nationale Sorgcenter har afdelinger i København, Århus, Odense og Helsingør, og der er i alt tre behandlere, som arbejder i vores afdeling for Ældre & Sorg. Derudover er der 10 psykologer i København, en psykolog i Helsingør, en i Odense og tre i Århus som arbejder i vores afdeling Børn, Unge & Sorg.

 

Vi tilbyder

Et spændende job med fleksible muligheder ift. timeantal og opgavesammensætning. Stillingen er sammensat af klinisk arbejde to dage om ugen og en dag med undervisning svarende til 25 timer i alt. Hvis der ønskes flere timer, er der muligheder for flere opgaver inden for både undervisning og vidensarbejde - alt efter interesse og kompetencer.

 

Der er for de tre behandlere regelmæssig online-supervision med prof. dr. Paul A. Boelen, som behandlingsmetoden udvikles sammen med, samt sparring med psykolog Maja OConnor, lektor ved Psykologisk Institut, Aarhus Universitet, der også er en del af projektet. Og i efteråret 2019 er begge vores nuværende behandlere i Ældre & Sorg startet på en toårig specialistuddannelse i moderne kognitiv psykoterapi hos Wattar Gruppen.

 

Vi er en dynamisk arbejdsplads med et højt arbejdstempo, som vægter samarbejde højt. Vi har organiseret os med inspiration fra den norske medarbejderskabsmetode, som bygger på det forpligtende samspil i en organisation.

 

Vi forventer

At du er - eller er tæt på at være gerontopsykolog eller godkendt specialist i psykoterapi med voksne. Det er en fordel, hvis du har supervisions- og undervisningserfaring inden for sundheds- og/eller socialområdet.  Det er endvidere en fordel, hvis du har erfaring med eller kendskab til at arbejde evidensbaseret samt kognitiv adfærdsterapi og sorgterapi. Endelig er det vigtigt, at du har mod på at arbejde i en organisation, hvor faglige og forskningsmæssige argumenter er indlejret i en praktisk, politisk og økonomisk virkelighed, og hvor du får gode, faglige udfordringer.

 

Dine arbejdsopgaver vil overvejende bestå i:

  • Behandling af ældre i Det Nationale Sorgcenter i tæt samarbejde med dine to behandlerkollegaer, hvoraf den ene holder til i Odense

  • Afprøvning og revidering af dansk gruppe- og individuel behandlingsmanual med afsæt i en eksisterende international manual og praksis 

  • Individuel sorgterapi med ældre

  • Medudvikle og lede sorgterapigrupper for ældre

  • Undervisning, kursus- og supervisionsforløb for fagprofessionelle der i deres arbejde møder ældre, som har mistet en partner og/eller et barn

 

Ansættelse

Vi aflønner efter Statens takster. Der er tale om en stilling, hvor det er muligt at vælge en ansættelse inden for rammen 25-37 timer.

 

Stillingen ønskes bemandet pr. 1 december 2020.

Du bedes sende din ansøgning vi ansøgningsformularen på vores hjemmeside: https://sorgcenter.dk/job/det-nationale-sorgcenter-soeger-en-erfaren-gerontopsykolog-til-koebenhavn/

Deadline for ansøgning er d. 22 oktober 2020. Vi forventer at afholde ansættelsessamtale d. 26. oktober. Samtale nummer to forventes at finde sted 28. oktober 2020.

 

Hvis du ønsker yderligere informationer eller har spørgsmål til dette stillingsopslag, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Karina Madsen på 40 88 87 82 eller psykolog og projektleder Morten Hedelund på 28 18 26 79.

 

Om Det Nationale Sorgcenter| Børn, Unge & Sorg

Det Nationale Sorgcenter er et behandlings- videns- og kompetencecenter, som blev etableret i 2017 og bygger på Børn, Unge & Sorgs mangeårige erfaringer og succes. Missionen er at arbejde for, at sorg ikke ødelægger livet. Vi hjælper hvert år mere end 2.000 børn og unge, når alvorlig sygdom eller død rammer nærmeste familie. Vi har ambitioner om, at vores indsats resulterer i en endnu mere effektiv sorgbehandling af børn og unge, men også til en bredere del af befolkningen, herunder efterladte voksne /ældre. Vi har evidens for, at vores arbejde ikke bare hjælper den enkelte, men også har en stor samfundsmæssig værdi. I 2020 påbegyndte behandling af ældre med komplicerede sorgreaktioner. Vi har afdelinger i København, Århus, Odense og Helsingør, hvor vi også har tilknyttet frivillige. Vi indsamler, systematiserer og forankrer viden om komplicerede sorgreaktioner og arbejder desuden med at styrke og koordinere forskningen i evidensbaserede behandlingsmetoder og med at koble ny viden sammen med praktiske erfaringer. Vi modtager midler fra Socialministeriet, Sundhedsstyrelsen, Københavns, Aarhus og Frederiksberg Kommuner, fonde, bidrag fra private og virksomheder.

 

Læs mere på www.sorgcenter.dk

Kontakt

Det Nationale Sorgcenter

Kejsergade 2, 1. og 2. sal
1155
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-10-2020
Udløber:
22-10-2020
Kviknummer:
LJA-81227220
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Kræftens Bekæmpelse
København, Storkøbenhavn
Frist:
26-10-2020
Guldborgsund Kommune - Pædagogisk Psykologisk Center
Guldborgsund, Lolland & Falster
Frist:
30-10-2020