I dag er der 
14
14
 ledige job på Psykologjob.dk
Gem annonce
Københavns Kommune, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Københavns Kommune, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 26-04-2021

Center for Mental Sundhed søger en psykolog til samtaleforløb i børnefamilier ramt af kræft eller anden alvorlig fysisk sygdom

Brænder du for at gøre en forskel for børnefamilier, som har alvorlig sygdom tæt inde på livet?

 

Har du lyst til at udvikle en ny specialiseret indsats til disse familier?

 

Og vil du være med til at indgå i et specialiseret center, der arbejder for at fremme københavnernes mentale sundhed?

 

Så kan du være præcis den psykolog, vi søger til Center for Mental Sundhed, Københavns Kommune.

 

Center for Mental Sundhed driver og udvikler forebyggende tilbud til københavnere med udfordringer i forhold til stress, angst og depression samt til ældre i psykisk mistrivsel. Centret står overfor at skulle udvikle og afprøve et samtaleforløb til familier med børn og unge, hvor en forælder er ramt af kræft eller anden alvorlig sygdom. Børn og unges muligheder for en sund tilpasnings- og sorgproces er i høj grad influeret af den tilbageværende forælders evne til at kunne tage vare på sig selv og familien.

 

Indsatsen vil derfor især være rettet mod den raske forælder/omsorgsperson og indirekte mod barnet/den unge. Formålet med indsatsen er bl.a. at medvirke til at forebygge, at borgerne udvikler komplicerede sorgtilstande. Behandling af kompliceret sorg er ikke en del af opgaven, men der vil blive henvist til specialister på området.

 

Om jobbet

Din primære arbejdsopgave bliver at bidrage til at afprøve og løbende udvikle indsatsen til familierne. Samtalerne kan både foregå hjemme hos familierne og i Center for Mental Sundhed afhængigt af, hvad der passer bedst for den enkelte familie. Familierne vil blive henvist til et psykologforløb gennem bl.a. de onkologiske afdelinger, ambulatorier og almen praksis.

 

Forløbet sættes om muligt i gang inden et potentielt dødsfald i familierne og fortsætter efter dødsfaldet. Der er således mulighed for, at nogle samtaler også kan være med både den raske og den syge forælder. Forældrerådgivningen vil bl.a. have fokus på at styrke den raske/den tilbageværende forældres evne til at opretholde konsistens og stabilitet i børnenes miljø, kunne kommunikere omkring sygdommen, tabet og sorgen samt tale om en fremtidig plan for familien.

 

I det omfang det giver mening også at have samtaler med børn og/eller unge i familien, vil der også være mulighed for det. Der er således relativt vide rammer for sammensætningen af forløbet, og du vil få stor indflydelse på udviklingen af indsatsen.

 

Der vil være andre fagpersoner omkring familien, som det vil være muligt at samarbejde og spare med bl.a. dygtige kollegaer i Center for Mental Sundhed, kommunens Center for Kræft og Sundhed, hjemmesygeplejen, kommunens Afdeling for Lindring såvel som familiens læge og personalet på ambulatoriet eller onkologisk afdeling.

 

Udover at bidrage til at udvikle og varetage familieforløbene vil du også blive inddraget i centrets øvrige indsatser. Her vil der blive taget højde for dine interesser og din faglige profil.

 

I Center for Mental Sundhed vil du indgå i et team af i alt 35 psykologer, hvoraf 1-2 psykologer vil være dine nærmeste sparringspartnere omkring udviklingen og varetagelsen af samtaleforløb til familier ramt af kræft. Derudover består centret af administrative medarbejdere og akdemisk personale.

 

Din profil

Vi søger en kollega med følgende faglige kompetencer:

  • er autoriseret cand.psych. gerne med en vis erfaring

  • har praksiserfaringer indenfor det palliative område/sorg-kriseområdet

  • har praksiserfaringer med familiesamtaler

  • har praksiserfaringer indenfor børne/ungeområdet

  • har gode danskkundskaber, samarbejdsevner og er en stærk formidler

 

Derudover skal du have lyst til at indgå i et Center for Mental Sundhed, der er under etablering og i stor udvikling. Du skal have lyst til aktiv deltagelse i løbende supervision. Du skal være indstillet på at skulle transportere dig rundt på cykel i Københavns Kommune.

 

Derfor skal du vælge os:

Center for Mental Sundhed er en arbejdsplads, der er kendetegnet ved involvering, samarbejde, gennemsigtighed, en høj grad af social kapital samt stor faglighed.

 

Center for Mental Sundhed står aldrig stille, så hvis du tør tænke utraditionelt for at nå i mål, hilser vi også meget gerne nye idéer velkomne.

 

Du kan læse mere om Center for Mental Sundhed via www.mentalsundhed.kk.dk.

 

Ansættelsessted

Center for Mental Sundhed ligger aktuelt på Nørrebro og på Amager. Begge adresser vil kunne være base for udgående samtaler.

 

Tiltrædelse til august 2021 eller snarest muligt.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

 

Mere information

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Center for Mental Sundhed ved chefkonsulent Luise Moustgaard Frandsen på 5162 5998.

 

Søg via nedenstående link senest mandag den 24. maj 2021

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Københavns Kommune, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Mimersgade 41
2200
København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-04-2021
Udløber:
24-05-2021
Kviknummer:
LJA-82013059
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Center for Hjerneskade
København, Storkøbenhavn
Frist:
28-05-2021