I dag er der 
12
12
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Næstved Kommune BørnefamilieEnheden

Næstved Kommune BørnefamilieEnheden

|
Sydsjælland inkl. Møn
|
Indrykket 14-08-2017

CareMatch søger ledende psykolog til Næstved Kommune

Brænder du for udvikling af børne- og familieområdet og vil du gå forrest for at sikre at børn i Næstved får en god opvækst er det dig vi søger.

 

Vi tilbyder dig et spændende og udfordrende job med mulighed for at udvikle psykologgruppen samt præge og styrke fagområdet med ledelse af fagligt kompetente medarbejdere. Vi udvikler løbende vores organisation, hvor du i samarbejde med medarbejderne og organisationen kan inspirere til nytænkning og udvikling af kerneopgaven.

 

Du bliver den strategiske kraft for psykologgruppen, og får bla. mulighed for at implementere forsknings- og udviklingsprojektet Mind My Mind i samarbejde med Psykiatrifonden et projekt som iværksætter tidlig hjælp til børn og unge med tegn på angst, depression og adfærdsvanskeligheder. I Næstved Kommune stiller vi gode digitale redskaber til rådighed for din strategiske udvikling af en digital understøttet psykologgruppe.

 

Næstved Kommunes mål er at skabe de bedste rammer for, at børn, unge og familier kan udnytte egne ressourcer og eget potentiale til at opnå det bedst mulige indhold i tilværelsen. Vores mål bygger på værdierne; livsglæde, ansvarlighed, sundhed og kompetencer.

 

Vi har i Næstved nogle stærke faglige ledelsesnetværk som understøtter samarbejdet i ledergruppen i BørneFamilieEnheden og understøtter dit udsyn gennem eksterne netværk.

 

Vi tilbyder rigtigt meget og stiller også store krav til vores nye ledende psykolog vores forventninger er store. Du er autoriseret psykolog, cand.psyk eller cand.pæd.psyk. Vi lægger også vægt på, at du har eller igangsætter en lederuddannelse på diplomniveau. Vi stiller naturligvis også andre krav som du kan læse i stillings- og personprofilen.

 

Vilkår og proces:

Ansættelse sker efter gældende overenskomst.

 

Ansøgning via stillingsopslaget på jobportalenwww.naestved.dk senest den 29. september kl. 09.00

 

Første samtale afholdes den 5. oktober 2017 og anden samtale den 10. oktober 2017 og spørgsmål til stillingen kan rettes til chefkonsulent Bjarne Voigt Hansen, CareMatch på 2715 2915 eller leder af BørneFamilieEnheden Helle Eskildsen på 2545 0024

 

Der anvendes test og case for kandidater, som indkaldes til anden samtale.

 

Læs mere om den spændende stilling i stillings- og personprofilen på adresserne: Jobportalenwww.naestved.dk eller www.carematch.dk

Kontakt

Næstved Kommune BørnefamilieEnheden

Praktisk information
Oprettet:
14-08-2017
Udløber:
29-09-2017
Kviknummer:
LJA-48509079
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Lignende job
Rauma Kommune
Frist:
19-06-2018
Vordingborg Kommune - PPR og Forebyggelse
Vordingborg, Sydsjælland inkl. Møn
Frist:
20-06-2018