I dag er der 
21
21
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Næstved Kommune

Næstved Kommune

|
Sydsjælland inkl. Møn
|
Indrykket 26-07-2021

Børnehus Sjælland søger psykolog 37 timer

Vil du være med til at højne indsatsen over for børn og unge, som har været udsat for vold eller seksuelle overgreb, og har du interesse indenfor traumatologi, så har du muligheden her.

 

Vi opnormerer og søger en erfaren psykolog til udredning og krisehåndtering af børn og unge fra hele Region Sjælland pr. 1. oktober 2021 eller snarest derefter.

 

Hvem er vi:

Børnehus Sjælland er en del af regeringens overgrebspakke, som trådte i kraft i oktober 2013. Det er Børnehus Sjællands opgave at sikre en koordineret og skånsom tværfaglig indsats af høj kvalitet i sager, hvor der er viden eller mistanke om vold eller seksuelle overgreb mod børn i alderen 0-18 år. Målet med indsatsen er, at barnet/den unge modtager den rette støtte og hjælp og får bedre mulighed for at komme videre efter overgrebet eller mistanken herom.

 

Du vil være med til at udrede børn med forskelligartede konsekvenser af overgreb. Gennem udredningen bidrager du til at skabe en bedre forståelse af disse børn og pege professionelle voksne omkring barnet i retninger, der kan afhjælpe følgerne af overgrebene og sikre barnets videre udvikling. Ydermere møder du nogle af børnene i korte kriseforløb.

Kollegaerne er passionerede og engagerede, samt kommer fra forskellige faggrupper, som du løfter opgaven sammen med i et tværfagligt samarbejde. Vi værner om et varmt og omsorgsfuldt arbejdsmiljø med en særlig opmærksomhed på hinanden i et arbejdsfelt der kan være ledsaget af følelsesmæssige belastninger.

 

Vi kan tilbyde:

Et meningsfuldt, varieret og fagligt spændende arbejdsfelt på en arbejdsplads, som løbende er i udvikling. I Børnehus Sjælland tilbyder vi regelmæssig intern og ekstern supervision for at opretholde et højt fagligt niveau og samtidig sikre psykisk trivsel.

Vi deltager i relevante kurser, efteruddannelser og konferencer samt bidrager til den nationale udvikling af metoder og kvalitetsstandarder for de 5 Børnehuse i Danmark. Vi deltager i relevant forskning på området i Danmark såvel som i Norden.

I Børnehus Sjælland klæder vi vores medarbejdere fagligt godt på til at kunne varetage en specialiseret indsats overfor overgrebsudsatte børn og unge og du kan forvente grundig oplæring og indføring i arbejdsopgaverne.

Vi tilbyder herudover en arbejdsplads med søde, kompetente, engagerede og humoristiske kollegaer.

 

Læs mere om Børnehus Sjælland her: http://www.boernehus-sjaelland.dk

 

Som psykolog i Børnehus Sjælland får du mulighed for:

 • Tæt tværfagligt samarbejde i alle sager

 • At gennemføre kortere kriseinterventionsforløb med børn og unge

 • Gennem samtaler at afdække og vurdere barnets aktuelle psykiske tilstand, med fokus på evt. krise- og traumebelastning

 • Udfærdige afsluttende rapporter til kommunernes myndighedsrådgivere

 • At yde rådgivning, vejledning og faglig sparring til de øvrige sektorer, der er involveret i udredningen af de evt. overgreb mod barnet, det være sig kommune, politi og/eller sundhedsvæsen

 • Løbende at deltage i tværsektorielle møder

 • Bidrage til børnehusets funktion som vidensenhed indenfor overgreb

 • Selv at tilrettelægge dine arbejdsopgaver

 • Hjemmearbejdsdage

 

Vores ønsker til vores kommende kollega:

 • Du er uddannet cand.psych. og har gerne opnået autorisation og/eller har anden relevant efteruddannelse

 • Du har viden om og praksiserfaring fra området med udsatte børn og familier

 • Du har mod på at arbejde med krisehåndtering og rådgivning

 • Du kan rumme børn og familier som har det meget svært og kan kommunikere med mange slags mennesker

 • Du har erfaring med udredning af børn / unge, herunder testerfaring

 • Du kan lide at være del af et team med en uformel omgangstone, der både er seriøs, med et højt fagligt engagement, men også tillader humor.

 • Du kan arbejde selvstændigt og i et højt tempo i en afvekslende hverdag

 • Du har lyst til at være en del af en organisation i løbende udvikling

 

Børnehus Sjælland er også:

En arbejdsplads som har en høj grad af kollegial omsorg og sammenhold. Det viser sig f.eks. ved, at vi lægger vægt på at mødes hver dag til frokost. Herudover mødes vi til torsdags-kage og lækker kaffe, og i det hele taget værner vi om, at kunne grine og have det hyggeligt sammen som kolleger. Vi ved, at det er vigtigt at passe på os selv og hinanden, for at kunne være parate til at møde mennesker i svære livsomstændigheder, som kendetegner vores målgruppe.

 

Børnehus Sjælland er organisatorisk forankret i Næstved kommune og servicerer de 17 kommuner i Region Sjælland med konsulentbistand, sagskoordinering, krisehåndtering og udredende arbejde i forhold til børn og unge inden for målgruppen.

På nuværende tidspunkt er vi 8 psykologer, 7 socialrådgivere, 1 administrativ medarbejder, 1 receptionist, 1 afdelingsleder samt 1 børnehusleder.

 

Du kan her se jobprofilen og personprofilen.

 

Relevant uddannelsesbevis skal vedhæftes.

 

Løn og ansættelsesvilkår: Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst mellem KL og Dansk Psykolog Forening.

 

Tiltrædelse: Fredag den 1. oktober 2021, eller snarest derefter.

 

Arbejdstid pr. uge: 37 timer ugentligt.

 

Vil du vide mere: Yderligere information får du hos afdelingsleder Trine Berger Pedersen på telefon 2374 4895 eller hos psykolog/TR Katrin Samimi på telefon 2158 9136. 

 

Ansøgningsfrist: Mandag den 23. august 2021.

 

Ansættelsessamtaler afholdes: Mandag den 30. august 2021.

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

 

Næstved Kommune har røgfri arbejdsdag.

 

 


Kontakt

Næstved Kommune

Børnehus Sjælland
4700
Næstved
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-07-2021
Udløber:
23-08-2021
Kviknummer:
LJA-82349772
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed