I dag er der 
17
17
 ledige job på Psykologjob.dk
Gem annonce
Hvidovre Kommune - Børnecenter Hvidborg

Hvidovre Kommune - Børnecenter Hvidborg

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 07-01-2021

Børnecenter Hvidborg søger en psykolog til vores intensive døgnbehandling + skole/dagbehandlingstilbud for i alt 20 børn

Er du interesseret i forandringsprocesser, nytænkning, en sprudlende hverdag med masser af plads til visioner, en dejlig børnegruppe og kompetente kollegaer, så er du måske vores nye psykolog.

På børnecenter Hvidborgs intensive døgnbehandlingstilbud Kilden, bor der 12 behandlingskrævende børn. Der er tilknyttet intern skole til, hvor de fleste af børnene går, desuden går der 8 dagbehandlingsbørn. De visiterede børn er normaltbegavede i alderen 5-14 år primært med tilknytningsforstyrrelser og personlighedsmæssige vanskeligheder.

Børnecenter Hvidborg er ejet af landsforeningen LIVSVÆRK og har driftsoverenskomst med Hvidovre kommune. Udover skole og døgnbehandlingstilbud har vi et børnefamiliehus med familiebehandling til 14 børn og familier, et barndomshjem for 7 børn og unge samt et samværshus hvor vi tilbyder både støttede og overvågede samvær.

Psykologens primære arbejdsopgaver:

Psykologen har, i tæt samarbejde med afdelingslederne, socialrådgiver og forstander ansvar for døgn- og dagbørnenes behandlingsindsatser. Ansvaret forvaltes ved at udarbejde og justere individuelle indsatser for børnene, deltage i alle indsatsmøder, bidrage med den psykologfaglige vinkel til statusskrivelser, inspirere og undervise i Kildens og skolens behandlingsarbejde, deltage i familiearbejdet og samtaleforløb/terapi med enkelte børn og familier. Dertil kommer supervisionsopgaver, visitationsopgaver, opfølgende udredning og testning, undersøgelse- og observationsforløb og deltagelse i personaletræning og udvikling og undervisning generelt på institutionen.

På Hvidborg arbejdes der ud fra en mentaliseringsbaseret miljøterapeutisk tænkning, som sætter moderne udviklingspsykologi og psykodynamisk teori ind i et systemorienteret og narrativt perspektiv. Vi arbejder med skriftlig dokumentation af behandlingsarbejdet og familiearbejdet ved løbende at evaluere indsatser og interne målsætninger. Derudover anvendes Feedback Informed Treatment (FIT). Vi er i gang med at uddanne pædagoger og lærere til Marte Meo terapeuter. I 2021 bliver alle på Hvidborg certificeret i den neuropsykologiske tænkning ved Susan Hart.

I de sidste par år har vi gentænkt tilbuddene på Børnecenter Hvidborg i tæt samarbejde med Hvidovre kommune. Det betyder at vi i dag udøver mere intensiv døgnbehandling med fokus på anbringelse som en midlertidig indsats hvor vi skal forberede børnene og deres familier på vej til noget andet, så hurtigt som muligt. Vi ser forældrene som en ressource, der skal involveres i barnets liv gennem blandt andet forældreinddragende aktiviteter i hverdagen. Vi afholder opfølgningsmøder hver 6. uge med kommuner og forældre.

Vi søger en psykolog som har interesse, viden og erfaring, indenfor dette felt, og som behersker det menneskelige samspil som kræves ved samarbejde med andre faggrupper. Du skal kunne navigere i en turbulent, men spændende hverdag, hvor der er mange bolde i luften og hvor dine nærmeste kollegaer har en anden faglighed. Du skal kunne inspirere og formidle dig klart i skrift og tale samt arbejde systematisk og kreativt. Vi tilbyder dig rig mulighed for at videreudvikle jobbet og tage del i de kommende års nyskabelser og forandringer på Hvidborg.

Kvalifikationskrav:

 • Klinisk psykologisk ekspertise inden for det børne- og ungdomspsykiatriske område.

 • Arbejdserfaring med tests i forbindelse med udredning af børn og familier - fx erfaring med SDQ el. lign

 • Erfaring og lyst til kortere og længerevarende terapeutiske samtaleforløb og legeterapi med børn - gerne erfaring med Theraplay-forløb.

 • Er god til at strukturere, planlægge og organisere dit arbejde.

 • Interesseret i at arbejde i et udviklende tværprofessionelt samarbejde og trives med at have kollega med en anden fagbaggrund end egen.

 • Har en positiv, anerkendende og respektfuld tilgang til børn og familie såvel som kollegaer.

 • Er ansvarlig og loyal overfor fælles beslutninger og evner at omsætte beslutninger til handling.

 

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende tværprofessionelt miljø, hvor kompetenceudvikling og læring har høj prioritet.

 • Et fagligt arbejdsmiljø, som vægter en åben, anerkendende og dialogbaseret samarbejdsform

 • Engagerede kollegaer, som brænder for at skabe de bedste opvækstbetingelser for udsatte børn

 • Supervision og sparring

 

Stillingen er på 37 timer og ønskes besat senest 1. marts 2021 gerne før. Løn efter gældende overenskomst mellem KL og Dansk Psykolog Forening. Lønkrav bedes medsendt.

Ansøgningsfrist: mandag den 18. januar 2021 Stillingen skal søge via nedenstående link.

For nærmere oplysninger om stillingen, henvendelse til: forstander og psykolog Mikala Frølich på 28435874.

I øvrigt henvises der til Hvidborgs hjemmeside, www.hvidborg.dk.


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Hvidovre Kommune - Børnecenter Hvidborg

Neergårds Alle 6
2650
Hvidovre
Praktisk information
Oprettet:
07-01-2021
Udløber:
18-01-2021
Kviknummer:
LJA-81555069
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
RCT-Jylland
Haderslev, Syd- og Sønderjylland
Frist:
15-02-2021
Brøndby Kommune, Social- og Sundhedsforvaltningen
Brøndby, Storkøbenhavn
Frist:
01-02-2021