I dag er der 
11
11
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Det Nationale Sorgcenter

Det Nationale Sorgcenter

|
Østjylland
|
Indrykket 20-12-2018

Børn, Unge & Sorg søger erfaren psykolog i Århus

Vil du arbejde for, at sygdom og sorg ikke ødelægger børn og unges liv? Vil du bidrage til at udvikle evidensbaserede metoder? Så er jobbet som psykolog hos Børn, Unge & Sorg noget for dig.

 

Børn, Unge & Sorg er et behandlingscenter. Vi søger en psykolog til vores afdeling i Århus til ansættelse 1. marts 2019. Stillingen er en kombinationsstilling mellem Børn, Unge og Sorg og Det Nationale Sorgcenter. Din arbejdsuge vil bestå af tre dages terapeutisk arbejde i Børn, Unge & Sorg og to dage med fokus på bl.a. undervisningsopgaver og vidensarbejde i Det Nationale Sorgcenter.

 

VI TILBYDER

Et selvstændigt job i en organisation, der er i en større omstillingsproces, hvor du får stor mulighed for at være med til at præge og udvikle afdelingen i Århus. For to år siden etablerede vi Det Nationale Sorgcenter, som er et videns- kompetence- og forskningscenter, der bl.a. arbejder med systematisering og formidling af viden om komplicerede sorgreaktioner til fagpersoner.

 

Afdelingen i Århus har hidtil bestået af 2 psykologer. Denne stilling er derfor en opnormering, så der fremadrettet vil være 3 psykologer i Århus. Vores hovedafdeling er i København, som består af 10 psykologer. Derudover har vi en afdeling i Odense med i alt 2 psykologer.

 

Der er regelmæssig supervision og i 2019 begynder alle psykologerne i Børn, Unge & Sorg på et to- årigt efteruddannelsesforløb i Mentaliseringsbaseret Terapi med børn, unge & familier hos Psykologisk Perspektiv.

 

Vi er en dynamisk arbejdsplads med et højt arbejdstempo, som vægter samarbejde højt. Vi har organiseret os med inspiration fra den norske medarbejderskabsmetode, som bygger på det forpligtende samspil i en organisation.

 

VI FORVENTER

At du er eller er tæt på at være godkendt specialist i klinisk børnepsykologi eller psykoterapi (med børn eller voksne). Det er en fordel, hvis du har behandlingserfaring med børn og teenagere som pårørende og hvis du har en del supervisions- og undervisningserfaring, inden for sundheds- og/ eller socialområdet.  Det er endvidere en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde evidensbaseret. Desuden er det vigtigt, at du har mod på at arbejde i en organisation, hvor faglige og forskningsmæssige argumenter er indlejret i en praktisk, politisk og økonomisk virkelighed.

 

Dine arbejdsopgaver vil overvejende bestå i:

 

 • Telefonvisitation og visitationssamtaler

 • Individuel terapi med børn

 • Ledelse af terapigrupper for teenagere og unge.

 • Familiesamtaler

 • Undervisning, kursus- og supervisionsforløb for fagprofessionelle, der i deres arbejde møder børn og unge med alvorligt syge eller døde forældre/søskende

 • Rekruttering, kvalificering og supervision i forhold til vores frivillige, som har mistet en nærtstående.

 

 

ANSÆTTELSESVILKÅR

Vi aflønner efter Statens takster. Der er tale om en fuldtidsstilling med aftenarbejde til ca. kl. 19.00 to dage om ugen. Stillingen ønskes bemandet pr. 1. marts.

 

ANSØGNINGSPROCEDURE

Du bedes sende din ansøgning og CV elektronisk på: Ans.aarhus@sorgcenter.dk    

 

Deadline for ansøgning er d. 20. januar 2019. Vi forventer at afholde ansættelsessamtale d. 23. januar. Samtale nummer to forventes at finde sted 28. januar 2018.

 

Hvis du ønsker yderligere informationer eller har spørgsmål til dette stillingsopslag, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Karina Madsen på 40 888 782.

 

OM BØRN, UNGE & SORG

Børn, Unge & Sorg er Danmarks førende inden for professionelt sorgarbejde. Vi kender og er medskaber af den nyeste forskning, og vi insisterer på at ny viden bruges og kobles med vores praktiske erfaringer. Vi går gerne nye veje for at sikre, at vi altid giver den bedst mulige rådgivning og behandling.

 

Børn, Unge & Sorg arbejder hver dag for at yde professionel hjælp til børn og unge under 28 år, hvis forældre eller søskende er alvorligt syge eller døde. Vi har to kerneopgaver: Psykologisk behandling til de børn og unge, der med en alvorlig syg pårørende har brug for hjælp til samtidig at fungere i en forandret hverdag. Psykologisk behandling til de børn og unge, hvor sorgen efter at have mistet på længere sigt hindrer eller er på vej til at hindre et normalt hverdagsliv. Derudover uddanner vi Danmark til at møde børn, unge og voksne med den indsigt, viden og engagement, det kræver at støtte de mennesker, der har brug for professionel hjælp, når sygdom eller død rammer familien.

 

Børn, Unge & Sorg, der er en selvejende institution, har eksisteret siden 2000. I Børn, Unge & Sorg og Det Nationale Sorgcenter er vi cirka 30 ansatte og snart 80 frivillige. Vi finansieres af Socialministeriet, Sundhedsministeriet, de store kommuner, fonde, private og virksomheder. Læs mere på www.sorgcenter.dk

 

OM DET NATIONALE SORGCENTER

Det Nationale Sorgcenter blev etableret i 2017 for at:

 

 • Indsamle, systematisere og forankre viden om kompliceret sorg i både regioner, kommuner og hos privatpraktiserende behandlere

 • Styrke og koordinere forskning i evidensbaserede behandlingsmetoder på sorgområdet

 

 

De foreløbige indsatsområder i Det Nationale Sorgcenter:

 

 • Udarbejdelse og implementering af kliniske retningslinjer på området for komplicerede sorgreaktioner til sygeplejersker, praktiserende læger og psykologer.

 • Opkvalificering af fagprofessionelle bl.a. sorgrådgiver-uddannelser, i samarbejde med Københavns Professionshøjskole og UCN i Aalborg.

 • Indsamling og formidling af viden om ældre og komplicerede sorgreaktioner, herunder udarbejdelse og implementering af kliniske retningslinjer

Kontakt

Det Nationale Sorgcenter

Banegårdspladsen 10, 2. th.
8000
Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-12-2018
Udløber:
20-01-2019
Kviknummer:
LJA-68996723
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed
Lignende job
Avnø Stressrefugie
Vordingborg, Sydsjælland inkl. Møn
Frist:
20-06-2019
Børnehus Syd
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist:
18-06-2019