I dag er der 
23
23
 ledige job på Psykologjob.dk
Gem annonce
AS3 Work & Care

AS3 Work & Care

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 18-02-2021

AUTORISERET PSYKOLOG

I AS3 Work&Care har vi travlt, og lige nu søger vi en Autoriseret Psykolog til vores Center i Vejle, som har lyst til at blive en del af et større tværfagligt team, hvor vi har fokus på at hjælpe mennesker med psykiske og/eller fysiske problemstillinger til bedre trivsel og mestring.

FOKUS PÅ HØJ FAGLIGHED OG UDVIKLING

"Som psykolog hos AS3 Work&Care bliver du en del af et stærkt fagligt setup, hvor kvalitetsudvikling, kvalitetssikring og høje standarder for psykologisk rådgivning danner rammen for opgaveløsningen. Faglig udvikling og opkvalificering af vores psykologer er vigtigt for os. Vi tilbyder derfor vores psykologer supervision mhp. specialistgodkendelse, psykologisk sparring og andre former for kompetenceudvikling fra vores kompetente fagteam, som jeg er leder for."

- Christian Møller Pedersen, Fagchef hos AS3 Work&Care og Specialpsykolog i Psykiatri.

BLIV EN DEL AF VORES TVÆRFAGLIGE TEAM

I AS3 Work&Care har vi mere end 40 fastansatte og 180 freelance psykologer samt bl.a. fysioterapeuter, læger, jobcoaches, som alle har fokus på at få kompetencerne til at spille bedst muligt sammen. Dine kerneopgaver vil være behandling af en bred vifte af psykologiske problemstillinger, der kan være relateret til livsomstændigheder og/eller arbejdsmæssige omstændigheder. Dertil vil du have andre opgaver såsom sparring på tværs af faggrupper, psykologiske vurderinger, udarbejdelse af statusattester m.v. Det primære mål er, at det enkelte menneske opnår øget trivsel og raskmelding igennem samtaleterapi.

Du udviser høj faglighed, når du:

  • Yder psykologisk behandling til mennesker, som har behov for hjælp, så den enkelte oplever progression ift. aktuel problemstilling.

  • Forholder dig helhedsorienteret til menneskets udfordringer og yder en kvalificeret behandling, både på det personlige og arbejdsrelaterede plan.

  • Opkvalificerer og udvikler den enkeltes funktionsevne og perspektiv.

 

VORES NYE KOLLEGA

Du er uddannet cand.psych. og er autoriseret. Det er vigtigt, at du kan se dig selv i en stilling, hvor samtaleterapi fylder en stor del af hverdagen. Du har desuden tilegnet dig:

  • Flere års erfaring med samtaleterapi/behandling af psykiske lidelser.

  • Overblikket til at forholde dig helhedsorienteret og evnen til at yde en kvalificeret behandling.

  • Erfaring med eller interesse for arbejdspsykolog.

  • Erfaring med børn og unge er en fordel, men ikke et krav.

 

Som person er du empatisk og har et positivt mindset. Du er opsøgende, nysgerrig og har gode samarbejdsevner på tværs af faggrupper. Du er ligeledes god til at indgå alliancer med dine kandidater. Du trives med at have en høj grad af autonomi i arbejdet med frie rammer under ansvar, da du har stor indflydelse på at planlægge din hverdag. 

Når du starter hos AS3, sørger vi for grundig oplæring gennem vores certificeringsprogram på AS3 Academy. Du får mulighed for at deltage i AS3s EMCC-akkrediterede Transition Coach Foundation-uddannelse, og vi afholder løbende faglige arrangementer fx Faglig Fredag. Hos AS3 arbejder vi desuden aktivt med vores arbejdsmiljøpolitik, og du tilbydes et job i miljø kendetegnet ved ansvarlighed, respekt og loyalitet.  

ANSØGNING OG YDERLIGERE INFORMATION

Interesseret? Klik på Søg jobbet og upload dit CV sammen med en kort motiveret ansøgning, dit eksamensbevis samt dokumentation for autorisation. Ved spørgsmål kan du kontakte HR Konsulent Pernille Fedders på rekruttering@as3.dk eller på 8210 0000.

Ansøgningsfrist                        

Send din ansøgning senest onsdag den 10. marts.

Stillingstype

Fastansættelse. 

Arbejdssted

AS3 Work&Care Center i Vejle.

Opstart

Snarest muligt efter aftale.                               


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

AS3 Work & Care

Praktisk information
Oprettet:
18-02-2021
Udløber:
10-03-2021
Kviknummer:
LJA-81734798
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Region Hovedstaden, Psykiatrisk Center København
København, Storkøbenhavn
Frist:
19-03-2021
Faxe Kommune
Faxe, Sydsjælland inkl. Møn
Frist:
21-03-2021