I dag er der 
13
13
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
AS3 Work & Care

AS3 Work & Care

|
Indrykket 10-07-2020

AUTORISEREDE PSYKOLOGER MED EGEN KLINIK

TIL PSYKOLOGISK RÅDGIVNING AF BØRN OG VOKSNE

De gode erfaringer, vi har gjort i samarbejdet med Danica om psykologforløb til voksne med sundhedssikring, skal nu udvides til også at gælde børn og unge. Det er en spændende opgave, hvor vi får mulighed for at udvikle et behandlingstilbud, der er direkte henvendt til børn og unge, der har brug for hjælp til at komme på ret kurs igen. Vores ambition på sigt er at udvikle markedets bedste tilbud.

- Christian Møller Pedersen, specialpsykolog i psykiatri og fagchef hos AS3 Work&Care.

PSYKOLOGISK BEHANDLING MÅLRETTET BØRN OG UNGE

Aktuelt er vi på udkig efter autoriserede psykologer, der er motiveret for at yde psykologisk behandling til børn og unge på alle alderstrin op til 24 år, der henvises gennem privat sundhedsordning. Din opgave bliver - gennem samtaleterapi at afdække problemstillingen, afhjælpe denne og støtte videre i forløbet. Typiske problemstillinger vil eksempelvis være stress, angst, depression, sorg, krise, lavt selvværd, perfektionisme og skolevægring.

PSYKOLOGISK BEHANDLING MÅLRETTET VOKSNE

Vi søger løbende autoriserede psykologer, der ønsker at yde psykologisk behandling til voksne. Problemstillingerne spænder bredt og kan være relateret til livsomstændigheder og/eller arbejdsmæssige omstændigheder. Det primære mål med samtaleforløbene er, at vores kunder opnår bedre trivsel og får hjælp til at takle de udfordringer, der har indvirkning på deres trivsel og livsførelse.

HVAD TILBYDER VI?

Psykologisk netværk: Som en af de private virksomheder i Danmark med flest fastansatte psykologer bliver du en del af et stort psykologisk netværk af dygtige fastansatte og freelance psykologer, hvor der er gode muligheder for faglig sparring. 

Introduktion og uddannelse: Vi tilbyder mulighed for deltagelse i intern certificering i vores koncepter på AS3 Academy samt i AS3s EMCC-akkrediterede Transition Coach Foundation-uddannelse samt tilbud om deltagelse i monofaglige og tværfaglige interne kursus og inspirationsdage.

FOR AT BLIVE EN DEL AF VORES NETVÆRK SKAL DU

  • Være uddannet Cand.psych. eller Cand.pæd.psych.

  • Være autoriseret af Psykolognævnet

  • Have egen klinik med gode, velfungerende rammer

  • Have flere års erfaring med samtaleterapi og behandling af psykiske lidelser

  • Eventuelt have praksis erfaring og videreuddannelse/kurser inden for børn- og ungeområdet, hvis du ønsker at arbejde med målgruppen

 

HVORDAN SØGER DU?

  • Klik på Søg jobbet

  • Upload et CV eller anden beskrivelse af din arbejdserfaring samt dit eksamensbevis og dokumentation for autorisation

  • Notér venligst i, hvilket postnummer du har klinik, samt hvorvidt du ønsker at arbejde med voksne og/eller børn og unge

 

Bemærk, vi søger løbende i hele landet og indkalder til samtale, når der er et aktuelt behov på den pågældende lokation. Så selvom du ikke hører fra os umiddelbart efter, du har søgt, er det ikke et udtryk for manglende interesse.

ANSØGNING OG YDERLIGERE INFORMATION

Har du konkrete spørgsmål til samarbejdet, kan du kontakte Rekruttering på 82 10 00 00 eller rekruttering@as3.dk.

Ansøgningsfrist: Vi holder løbende samtaler. Dog har vi et aktuelt behov for psykologer med interesse i børn og unge, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt, hvis det matcher dine ønsker.

Stillingstype: Freelance med egen klinik.

Lokation: Hele landet.


Kontakt

AS3 Work & Care

Praktisk information
Oprettet:
10-07-2020
Udløber:
09-08-2020
Kviknummer:
LJA-80637075
Jobtype:
Freelance
Arbejdsområde:
Psykiatri
Beliggenhed
Lignende job
Glostrup Kommune, KABS Hvidovre
Rødovre, Storkøbenhavn
Frist:
18-08-2020
Dansk Blindesamfund
Høje-Taastrup, Storkøbenhavn
Frist:
17-08-2020