I dag er der 
13
13
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Greve Kommune - PPR

Greve Kommune - PPR

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 09-03-2021

Afdelingsleder til PPR i Greve kommune

Brænder du for personaleledelse og faglig udvikling, og vil du lede 30 engagerede medarbejdere, der arbejder tværfagligt med at understøtte børn, unge og deres familier? Så søg stillingen som afdelingsleder i PPR i Greve kommune.

Vi søger en afdelingsleder med et bredt udsyn indenfor børne- og ungeområdet, der konstant vil være afsøgende i forhold til udvikling og nye tiltag samtidig med, at der sikres stabilitet og forankring i personalegruppen.

PPR i Greve består af 70 engagerede tværfagligt sammensatte medarbejdere. Du vil blive leder af en gruppe bestående af psykologer, logopæder og specialpædagogiske konsulenter, ca. 30 medarbejdere i alt. Du vil derudover samarbejde med to koordinatorer omkring trivslen og den faglige udvikling i dine tre teams. Du vil også blive en del af et ledelsesteam, der består af 1 leder og 2 afdelingsledere.

I ledelsesteamet har vi til dels hver vores opgaver og mødeforaer, men mødes til stadighed i et komplementarisk og udviklende samarbejde om en fælles faglig tilgang for at skabe et samlet PPR.

Vi søger en afdelingsleder, der både kan begå sig som holdspiller i et administrations-, udviklings- og ledelsesteam, og som samtidig kan stå solidt plantet med overblik og fokus i samarbejdet med de meget kompetente medarbejdere. Du skal indgå i opgaver omkring ledelse på tværs og ledelse opadtil, og vi ser gerne, at du har erfaring med ledelse.

PPR er en selvstændig enhed, som er organisatorisk placeret i Center for Børn og Familie og samarbejder derfor også tæt med Familierådgivning, Sundhedspleje, Greve Udviklingscenter og Greve familiecenter. Vi samarbejder og tilrettelægger vores indsatser med samtlige dagtilbud, skoler og specialtilbud i Greve kommune.

PPRs indsatser er målrettet børn, unge og deres familier med fokus på at understøtte de voksne omkring barnet, og vi arbejder både med faglige indsatser og udvikling af kompetencer i fællesskab med forældre, pædagoger og lærere.

PPR i Greve har en lang tradition for udviklingsarbejde. Vi har netop afsluttet et forløb omkring tværfaglige PPR-kompetencer, som du vil blive inddraget i og skal bistå til den fortsatte implementering.

Vi står netop nu overfor at skulle igangsætte et 2-årigt projekt på to af kommunens skoler. Projektet skal understøtte skolens arbejde omkring et styrket fremmøde og bedre trivsel. Vi skal her både udvikle et tværfagligt team, der skal understøtte et styrket samarbejde på tværs af skole, familier og myndighed og samtidig implementere Back2School-indsatser.

PPR i Greve baserer sit børne- og forandringssyn på et systemisk grundlag. Vi er fortsat og stædigt optaget af at udvikle vores tværfaglige PPR-kompetencer, så vi indgår bedst muligt i organisationens samlede indsats.

Vi vil gerne gå foran og være modige i forhold til nye tiltag. Vi vil også gerne stå vagt om fagligheden og altid stå på velfunderede ben. Vi synes selv, at vi har højt til loftet, en god kollegial tone og høj grad af faglig stolthed.

Ansøgningsfristen udløber d. søndag d. 11.april 2021.

Vi afholder ansættelsessamtaler mandag d. 19. april og d. 23. april 2021

Yderligere oplysninger fås hos leder af PPR Susan Harnow på mobil 20938440


Kontakt

Greve Kommune - PPR

Praktisk information
Oprettet:
09-03-2021
Udløber:
11-04-2021
Kviknummer:
LJA-81815589
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
Ledelse,
Psykiatri,
Socialrådgivning
Beliggenhed