I dag er der 
14
14
 ledige job på Psykologjob.dk
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Københavns Kommune, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Københavns Kommune, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 21-04-2021

Afdelingsleder til Arbejdsmiljø København

Genopslag

 

Vil du være med til at sætte en ambitiøs dagsorden for udvikling af arbejdsmiljøet på landets største arbejdsplads? Vil du arbejde for sunde og holdbare arbejdsliv i Københavns Kommune? Så er stillingen som afdelingsleder i Arbejdsmiljø København måske noget for dig?

 

Som afdelingsleder for det organisationspsykologiske konsulentteam får du gode muligheder for at præge, udvikle og skabe gode arbejdsmæssige rammer for mange tusinde medarbejdere og ledere i KK. Du får mulighed for at omsætte såvel nationale som kommunens egne arbejdsmiljødagsordener til konkrete indsatser og handlen. Du vil blive en del af en vidensbaseret og målrettet organisation, som er kendetegnet ved en meget høj faglighed og et endnu højere engagement.

 

Din primære opgave bliver at være en synlig og rammesættende leder for 20 fagligt velfunderede og dedikerede medarbejdere, der især rådgiver omkring det psykiske arbejdsmiljø. I samarbejde med dine medarbejdere, ledergruppen og en række interessenter skal du have mod og evne til at være på forkant med, hvad arbejdsmiljødagsordenen kalder på.

 

Du skal evne at rammesætte arbejdet med at få visionerne omsat til ydelser, der skaber værdi og opleves som relevante for kommunens arbejdspladser og forvaltninger. Du skal skabe overblik og prioritere med henblik på at balancere ressourcer og opgaver i afdelingen, og du skal have blik for at udvikle det faglige rådgivningsområde samtidig med, at du sikrer en effektiv løsning af kerneopgaven.

 

Du kommer til at indgå i en velfungerende ledergruppe, hvor vi ønsker at lede gennem tydelige værdier, inddragelse, transparens og gensidig respekt. Vi tilstræber at arbejde vidensbaseret og arbejder på at kunne etablere en endnu stærkere ledelsesinformation som basis for den fremtidige forventningsafstemning med vores kunder. Vi vægter, at ledelsesteamet skal opleves som en tryg og brugbar base, hvor vi hjælper hinanden med at lykkes med opgaverne. Du refererer til chefen for Arbejdsmiljø København.

 

Vi forventer, at du med afsæt i en relevant videregående uddannelse har opnået en solid ledelseserfaring, heraf en del fra en politisk styret organisation. Du kender til og har interesse i arbejdsmiljøområdet i bred forstand. Du kan holde mange bolde i luften og bidrager til udvikling og trivsel med et godt blik for helheden. Du er udadvendt, netværksorienteret og en stærk kommunikator, der kan skabe begejstring og følgeskab.

 

Yderligere oplysninger

Stillingen er til besættelse 1. juli 2021 eller efter nærmere aftale.

 

Løn og ansættelsesvilkår forhandles med den relevante, faglige organisation på baggrund af gældende overenskomst.

 

Har du evt. spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Arbejdsmiljø København, Annemette Hammer på 4020 4264 eller leder af Tidlig Indsats, Anne Kirk på 3060 3679 eller partner i Genitor Jens Marcussen på 3141 0587 / jm@genitor.dk

 

Søg via nedenstående link senest torsdag den 6. maj 2021

 

Første samtale afholdes 12. maj og anden samtale 19. maj.

 

Kandidater, der går videre til anden samtale, vil gennemgå test hos Genitor forud for anden samtale.

 

Arbejdsmiljø København

Arbejdsmiljø København (AMK) er Københavns Kommunes interne rådgiver om arbejdsmiljø og arbejdsliv. AMK har en bred palette af opgaver indenfor det fysiske og psykiske arbejdsmiljøfaglige område, og består af 70 medarbejdere med stærke faglige kompetencer. AMK ledes af en chef, tre faglige afdelingsledere samt en sekretariatsleder.

 

Vi rådgiver indenfor rigtig mange områder, eksempelvis stress og arbejdspres, arbejdsfællesskaber, det gode samarbejde, forandringer, konflikthåndtering, krænkende adfærd, trivselsundersøgelser og meget mere. Og der kommer hele tiden nye opgaver til.

 

Du kan læse meget mere om Arbejdsmiljø København via vores hjemmeside: www.amk.kk.dk.

Kontakt

Københavns Kommune, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Enghavevej 82
2450
København SV
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-04-2021
Udløber:
06-05-2021
Kviknummer:
LJA-81991810
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed,
Konsulent og rådgivning,
Ledelse
Beliggenhed
Lignende job
AS3 Work & care
Aalborg, Nordjylland
Frist:
16-05-2021
Holbæk Kommune
Holbæk, Vestsjælland
Frist:
25-05-2021